Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
shield
üzenetére
amennyire emlékszel, a gps-konduktorok ugyanott vannak a braz-ban is, mint az sgm 2.2-ben? hiába néztem végig az sgm-ből (térképről
) ismert helyeken, csak 7-et találtam zaton-jupiterben, így meg valószínúleg nem lesz meg a 12, nem hiszem, hogy pripjatyban 5-öt össze tudnék szedni 
már ha átmegyek végre, mert még az odébb van......viszont most asszem nem verbuválok csapatot, amint beszéltem zuluval, indulunk is, legalább nem kell azt néznem, melyiküket hol kell babusgatni, hogy mind átérjünk
(ja, meg egy seva se ártana, okosan eladtam, ami volt
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
) ismert helyeken, csak 7-et találtam zaton-jupiterben, így meg valószínúleg nem lesz meg a 12, nem hiszem, hogy pripjatyban 5-öt össze tudnék szedni 
(ja, meg egy seva se ártana, okosan eladtam, ami volt
)