- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ViZion #17219 üzenetére
Menet közben folyt bele, de egy egész kancsónyi úgyhogy nem volt nehéz tönkremennie. Töltöttem fel a tartályt azt letörött a kancsónak a füle és ahogy leesett a gépház oldalára pont beleborult, mert a gép meg fekve volt.
Az az igazság fel akarom számolni és visszatérni léghűtésre, de annyira nem veszi senki a cuccokat hogy lehet érdemes akkor visszarakni, különben csak porosodik a polcon. Ezen filózok, de most úgy sincs pénzem, úgyhogy van idő gondolkodni.
Addig a procit s370 bordával hűtöm, meg fűztem bele még pár bordát, az el is van egész jól mert jól alulfeszelhető. A vidivel vagyok gondba azon a gyári hűtés bordája van és egy 12 centis venti fújja, de túlmelegszik úgyhogy játszani nem lehet vele csak netezni. Mer' ugye a gyári hűtése az nagy nyomású irányított ventivel megy jó bika hangon, a 12 centis levegőjének a fele meg elmegy a nagyvilágba. Kartonpapírból meg nincs kedvem dobozt csinálni köré.Néztem videót a Miseryről, egész jónak tűnik. Kár hogy angol. De azért majd jó lesz benne bóklászni, meg valamennyire így is tudom csinálni csak nem nagyon értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest