Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #14206 üzenetére
A bugok még oké akadozik ez is rendben (gyenge gép),de hogy maga se tudja miért crashel azt már nehezebben tolerálom.Mondja meg xy fájl,script, stb nem oké
Nem rég voltam a mocsárban a templomot elfoglalni.Annyit tettem elmentem a háta mögé löném a banditát crash.Nézem a logot paraméter nem megfelelő (mi az hogy nem jó helyen vagyok v leakarom puffantani a banditát,mert ha nem akkor ő megteszi).Nem akarom én bántani ezt a módot toltam vele eleget csak arra reagáltam hogy stabil.Lehet csak nekem nem,de úgy emlékszem nem én voltam az egyetlen akinek fejfájást okozott néha.
Rétisün Itt egy kép hogy nem kell detektor az artihoz amit a kereskedő kér Cordonba:
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest