Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Medvelászló
üzenetére
sose lehet tudni, a különböző modoknál (mert hiszen a magyarítás egyfajta mod) mi hogyan kavar be, mit változtat meg

de ha tudod folytatni onnnan, ahol abbahagytad, akkor ne foglalkozz vele, játszd tovább, örülj neki, hogy nem kell újrakezdened. (én már vagy 6-8x kezdtem újra, de legalább most már rutinosan tolom az első 2-3 pályát)
a sniper moddal már átértem pripjatyba, vettem is egy katonai exo-t, kár hogy fejlesztetni nem tudom, mert se szerszám hozzá, se pénz
vagyis pénz van, csak vissza kell kérni a bankártól.
útközben leszedtem egy sevát az alagútban az egyik mononlitosról (még jó, hogy nem vettem egyet nagy hirtelen, miután kpróbáltam hogy amiatt nem adja a küldit hermann), most még visszamegyek a tudósoktól küldit kérni
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- PS5 Digital Edition (CFI-1116B)
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

vagyis pénz van, csak vissza kell kérni a bankártól.
shield