- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
Blizzardking #8796 üzenetére
Nem.Minden detektor marad saját maga, csak fejleszti az érzékenységét.Pl 8 helyett 15 méterről szúrja ki a képződményeket.Pontosan már nem emlékszem, hogy a svarog mutatja e az anomáliák pontos helyét, de a fejlesztésekkel ezt is meg lehet csinálni( némelyik típusnál).
Nekem a "fejlesztések miatt vagyok itt" szövegre kell kattintaniMindenki!
Hermannak csinálom a küldetést a 6 ismeretlen ereklyével. 5 megvan, de hiába jártam végig mindet, amit itt ajánlottatok, nem találom. Volt a cementgyárnál, óvoda, inda, bojler, és talán a vaserdőnél. Nem találtam a karomnál, rendellenes ligetnél, kotrónál,betonkádnál, Jupiter mellett a tüzes anomáliánál, nem volt kopacsinál sem.Ötlet valakinek?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest