Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
Dr. Akula #3892 üzenetére
Gauss-szal kapcsolatban elsőre belefutottam egy érdekes bugba.
A Gausst elvileg már Pripyatban kapod meg egy küldetés során amikor a Monolith vezérét kell lepuffantani egy ház tetejéről. Ezután az ismeretlen fegyvert meg kell mutatni Kovalskynak majd elvinni Zatonba Cardanhoz aki felismeri és ad egy belépőkártyát az Iron Forest alatt lévő laborhoz aminek a végén megtalálod hozzá a leírást amiből Cardan újra működőképessé tudja tenni, és onnantól lehet használni (addig csak 'ballaszt' a hátizsákban).
Nos nekem ez az ajtó kb a játék felétől nyitva volt, végig is mentem a laboron, megtaláltam a doksit amiből Cardan összeállította a fegyvert, így gyakorlatilag az egész végigjátszás alatt nálam volt a működő fegyver. Amikor elértem a kérdéses küldetéshez, felvettem a másikat, jelentettem Kovalskynak de Cardan még egyszer már nem tudta megjavítani dokumentumok nélkül, azok pedig már nem voltak a helyükön. Így használni nem lehetett, eldobni nem lehetett, ládába rakni nem lehetett, +5 kg felesleggel fejeztem be a játékot.
Még jó hogy a küldetésekbe nem zavart bele, kezdhettem volna elölről az egészet.
Másodszorra inkább várok türelemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Synology NAS
- Autós topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest