- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59 #37690 üzenetére
Lehet, hogy el kell vállalnod több munkát, hogy ismertebb légy, gondolom én.
Én arra jutottam, hogy kb. tavaszig jegelem. Addig kijavítják a sok hibát, talán sikerül jobban optimalizálniuk és a Fi-csoport is végez a fordítással. A MP-on olvastam, hogy bevállalták, ami jó hír.
Remélem sikerül nekik optimalizálniuk, mert nem fogok több százezret költeni egy játék miatt a gépre. Ha már annyira jól fog futni, mint a Chernobylite, akkor már elégedett leszek vele. Addig pedig próbálok ismerkedni a fájljaival, ami jól fog jönni, főleg, ha lesznek hozzá modok.' Tzs , nézz bele a végigjátszásba. Egyet találtam, remélem ez az [link] .
Victorio, ez tényleg jó, már többször meghallgattam. Össze is szorult a gyomrom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest