- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #37018 üzenetére
Szerintem is olyan a Chernobylite kisse mint Metro, csopalyas csak mas tortenettel.Abban is igazad van igy utolag belegondolva, hogy a Metro a Doom-ra hasonlit.Viszont ahogy elnezem, a Stalker 2 sajnos nem fogja visszaadni teljes egeszeben azt az erzest, ami miatt mi mind rajongoi vagyunk ennek a vilagnak.Azt elhiszem, hogy nagyon szep lesz a latvanyvilaga, a jatekmenet talan hasonlitani fog a Crysis-re, de szerintem a palyak ugyanugy korlatozva lesznek mint a Chernobylitben vagy Metroban (ertsd : nem lesz olyan es akkora szabad vilag mint a sima Stalkerekben, vagy eppenseggel csopalyak lesznek, ahol ugyan tudsz jobbra es balra is kiterni/elterni az utvonaltol, de csak 1 ideig), de ne legyen igazam
Szerintem azt kellene csinalni, hogy az osszes Stalker palyat egyetlen hatalmas palyava alakitani, a Fallout 3-4 mintajara, regebb lattam videot, ahol Fallout 3-ra volt atalakitva nemely palya. A latvany sem lenne olyan nagyon szar es mindenki tudna vele jatszani, a gyengebb vassak rendelkezok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Óvodások homokozója
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest