Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Sensut #36878 üzenetére
[Chernobylite]
Mi megvettük ezt a gémet, kb a kezdetektől nyomom. Az óriáskerék jól néz ki, voltam ott
Igen a fejlesztők egy FB posztban írják is hogy valós térképek alapján dolgozták ki a 3D-ben a modelleket. Alapból tartalmazni fogja a magyar nyelvet is! Írtam is a lengyel fejlesztőknek, hogy ezt külön köszönjük! Jól néz ki igen, számomra nem érződött annyira, hogy a pályák szűkek lennének. A sztorija nekem tetszetős, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, van benne némi misztikum természetesen. Szimpatikusak a segítőtársaid is (ha ügyes vagy akkor ebből én eddig 6-ot számoltam), ami nekem nem jött be az a krafting rendszer. Valszeg, a félig magyar-angol nyelvi akadályok miatt, amik a korai verziókban jelen vannak, de ez az építs magadnak szellőztetőt, kreálj magadnak áramot, meg egy csomó eszközt rakjál össze ami mindenképp kell, de hogy mire való az nem derült ki inkább idegesítő volt, mint izgalmas. A Black Stalker-től a hideg ráz, eddig kétszer találkoztam vele, elég is volt
Van egy nyomasztó feelingje a játéknak, ami nekem átjött, de a végleges megjelenésig már nem játszom vele, mert ahogy utána olvastam a játék 3/4-ed részét már végig vittem. Amin nagyon remélem még, hogy komolyan csiszolnak az az ellenséges katonák intelligenciája, mert az közepes nehézségen is borzalmas volt, ellentétben a lényekkel akikkel össze lehet futni a kalandozások során. Előlük jobb menekülni inkább, hiába van puska, AK nálad
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Beats Audio Solo 3 Wireless by Dr.Dre, Apple W1 chippel
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller
- Dell XPS 15 9500 i7-10750H/32GB/1TB/4K/nvidia1650TI
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest