- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milos136
csendes tag
Sziasztok!
Jó ideje nem nyúltam már a játékhoz, de most újra letöltöttem steamen. Régen az SGM-el (2.2) és az anomaly-val toltam. Gunslinger-t néztem, de az még betaban van ahogy látom, illetve az "csak" egy fegyverekre / felszerelésekre szóló overhaul ahogy néztem.
Az A.R.E.A. modról is néztem videókat, pofásnak tűnik a sok nehezítéssel és stb, viszont nem tudom, hogy az RPG elemek mennyire passzolnak egy stalker játékba..
Tudnátok ajánlani egy modot amiben van egy jó story, fordítás (magyar vagy angol) és nagyon jó játékélmény?
A nehéz játékmenet nem hátrány amíg ízléses határokon belül mozog, de inkább amit kerülnék azok az olcsó megoldások (pl gagyi új modellek vagy unalmas küldetések a fuss oda vissza 4x fajtából.)
Új küldetések, esetleg frakciók, fegyverek, ellenségek vagy egy kompatibilis mod ezekre mindig jó.
Tudom a múltban 1000 ember kérdezte ezt 1000 féle képpen (ezért elnézést is kérek ), viszont amióta felrebbent az új játék híre nem tudom berobbant-e valami igazán jó új mod a játékhoz-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Parfüm topik
- Kompakt vízhűtés
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Gitáros topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest