Új hozzászólás Aktív témák

• Milos136

csendes tag

Sziasztok!

Jó ideje nem nyúltam már a játékhoz, de most újra letöltöttem steamen. Régen az SGM-el (2.2) és az anomaly-val toltam. Gunslinger-t néztem, de az még betaban van ahogy látom, illetve az "csak" egy fegyverekre / felszerelésekre szóló overhaul ahogy néztem.
    Az A.R.E.A. modról is néztem videókat, pofásnak tűnik a sok nehezítéssel és stb, viszont nem tudom, hogy az RPG elemek mennyire passzolnak egy stalker játékba..
    Tudnátok ajánlani egy modot amiben van egy jó story, fordítás (magyar vagy angol) és nagyon jó játékélmény?
    A nehéz játékmenet nem hátrány amíg ízléses határokon belül mozog, de inkább amit kerülnék azok az olcsó megoldások (pl gagyi új modellek vagy unalmas küldetések a fuss oda vissza 4x fajtából.)
    Új küldetések, esetleg frakciók, fegyverek, ellenségek vagy egy kompatibilis mod ezekre mindig jó. :DD

Tudom a múltban 1000 ember kérdezte ezt 1000 féle képpen (ezért elnézést is kérek ), viszont amióta felrebbent az új játék híre nem tudom berobbant-e valami igazán jó új mod a játékhoz-

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés