Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
Piftuka #3514 üzenetére
Van ahol van átfedés, de érdemes előtte végignézni mit fejlesztesz, mert az egyik kizárja a másikat.
A fegyvereknél a fejlesztés szempontjából két fő támadási irány van. Az egyik a sniper vonal (távcső, pontosság, laposság stb) a másik a támadó vonal (tűzgyorsaság, tárméret stb)A ruházatnál nem tudom mi alapján van a szelekció, de ha zavar van rá mod hogy fullosra lehessen fejleszteni a dolgokat.
Mondjuk konkrét példa jól jönne, (egy screen esetleg) és akkor meg tudnám nézni a gépen. De attól tartok, hogy én átirogattam az item_upgrade fájlt és fullra feljesztettem amit használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dell notebook topic
- Robotporszívók
- PlayStation 1 / 2
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Nyaralás topik
- Autóipar és kapcsolódó témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- ÚJ! Razer Blade 17" RTX 3070 - i7 11800H - 16GB - 1TB - FHD 360hz - EU / BeszámítOK
- Rapoo V500 Alloy magyar mechanikus billentyűzet
- Eladó PC AMD Ryzen Threadripper 2990WX/ X399 Xtreme/ 128gb RAM
- Macbook Air M1 2020 A2337 (Több db)
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 24GB 1000GB 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest