Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34600) SaGa59 válasza Antonius1978 (#34595) üzenetére


SaGa59
őstag

A sztorikkal kapcsolatban annyiban eltaláltad a dolgot, hogy a játék készítői a megjelenés előtt, de már miután eldőlt, hogy az eredeti Oblivion lost ötlettel szakítva nem lesznek űrlények a játékban és az egészet átteszik Csernobil környékére, meghirdettek egy irodalmi pályázatot, hogy az addig napvilágra került pályák és ötletek alapján írjanak novellákat, amik egy része megjelent könyvben (mindhárom résszel együtt kiadtak egy-egy antológiát, az első megjelent magyarul is a Galaktikákban és az Agyar című regényként), más részét felhasználták a feladatokhoz.
Ez volt a könyvsorozat alapja. A regényíróknak különféle elképzeléseik vannak a Monolit mibenlétéről, az O-Tudatról és mindenről, ami a Zónában folyt vagy folyik a történetek idején.
Abban általában egyetért mindenki, hogy a Monolit eredete ismeretlen, vagy a Második robbanáskor jött létre, vagy valamikor az Első és a Második között. Vagy csak úgy ott termett valahonnan, vagy készítette valaki, vagy kialakult az összeolvadt nukleáris maradékokból.
Abban eltérnek a nézetek, hogy a Monolit irányítja-i a Zónát, vagy csak energiájával segíti azokat, akik irányítják, esetleg ő maga az az antenna, amin át az O-Tudat felügyeli a Zónát. Az utóbbinak ellentmond, hogy a nooszférára ható sugárzás tulajdonképpen az a villámlásszerű jelenség, ami az Erőmű hátsóudvarán található hatalmas gömb formájú szerkezetekből tör az ég felé folyamatosan.

Az egyik, nekem leginkább tetsző elmélet az Orehov regényekben olvasható. Talán ez áll legközelebb ahhoz, ami az első játék eseményeiből és a hét lehetséges befejezésből kikövetkeztethető.

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.