- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #34435 üzenetére
Épp most raktam fel a modot és bele raktam én is az "Icon pakkot", ezek szerint nem kellett volna. SaGa érti ezt a koordináta dolgot.
Akkor csak a CC_Pripyat_Crash-Debug_Fix.1.7z-t kell bele rakni, ami csak 1 fájl, a _g.script.
Ebben is csak 2db -- van az egyik sorban a szöveg előtt.
Már találkoztam ilyen dologgal valamelyik mod egyik fájljánál, már nem emlékszem mi is a 2 -- funkciója.
Ezt az egy fájlt be kell tenni magyarításba, hogy ne kelljen vele foglalkozni. A modhoz talált többi cuccnak semmi jelentősége, csak a textúrák lettek kisebb méretűre csinálva, szerintem nincs sok jelentősége.Szerk.: Csak a DDS-t raktad be vagy a másik 2 fájlt is? Az egyik a "artefacts.ltx", gondolom ebben átírták a koordinátákat, akkor még jó is lehet.
Hogy miért van ott a "outfit.ltx" azt még nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest