- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Az SGM Enotban eléggé belementem a konfig fájlokba, mert alapból szarul volt egy csomó minden beállítva. Pl egy fegyó 3 tár után pirosba amortizálódott. Meg a medikit használata után éhes lett a csávó. Ilyenek voltak benne. Szóval ott a különböző lőszereknek valóban különböző paraméterei voltak, és a monolitosok a Pripjat pályán tényleg dőltek mint a kalász a páncéltörő lőszertől. Meg ott volt hangtompítós lőszer csökkentett lőportartalommal, az is másképp viselkedett, de azt alig használtam. Szóval teljesen szabadon konfigolható melyik fegyó melyik lőszerrel hogy viselkedjen. Én csak azt nem tudtam, hogy a sebzés csíkot hogy számolja ki a program, a nagyobb csík mindig egyértelműen nagyobb sebzést jelent-e. Illetve a fejlesztőtől elvárható lenne, hogy pl visszarúgásban, sebzésben totál másképp viselkedjen egy 7.62-es fegyver mint egy 5.56-os.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- ZIDOO médialejátszók
- Bittorrent topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rubik kocka
- Mafia: The Old Country teszt
- Milyen monitort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest