- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
válasz
' Tzs , #33432 üzenetére
SPOILEREK!
A Vörös erdőben saját magam pda-ját már fordítom. Én csak a legutolsó végigjátszásnál akadtam össze (ott) magammal, ezért maradt a végére.
Feladatként szerintem nem nagyon kell csinálni semmit sem, amikor a végén Kalancha prof. elmagyarázza, hogy mi történt valójában, akkor kipipálódik a feladat. (Ez a Double... küldetés )
A sziklánál lévő rejtekhelyről is fel lehet venni a cuccot, csak helyezkedni kell egy kicsit.
Diodorus nekem nem jelent meg többet, ha elfogadtam a képződményt. Akkor bukó a feladat, mert Informátor azt kérte, hogy öld meg.
Az oszcilloszkópos küldi egy szimpla mérés Csaposnak. Nem láttam, hogy bármi kapcsolódott volna hozzá. Olyan, mint a hozz egy vadkan patát.
Maxnál figyelni kell. Az is bezavarhat, ha nem csinálod meg időben az őrült sztalkeres dolgot, de arra is, hogy csak üzenet jön tőle, hogy keresd fel, és utána indul be a Szabadságos szakadás. Szerintem csak vele lehet eljutni a Halott városba. Utána Maxtól kapsz egy exot, bár arra nem jöttem rá, hogy a szervomotorokat melyik szerelő, milyen feltételek teljesülése esetén csinálja meg.
A képeket küldjed, azzal, hogy a saját magam pda-járól és az ahhoz kapcsolódó feladatról tudok, meg Gloomynál van még az az ág, hogy ha nem segítesz neki meghalni. Más már nincs felírva, úgyhogy ha ezeken kívül találsz, akkor jöhet (magánüzenetben, ahogy eddig).
Szerszámok: Jantar: erőmű; Bár: a Szolgálatos bejárat melletti Zil és X19 labor; Kat. raktárak: főépület előtti szerelőcsarnok és vérszívók faluja; Agroprom déli épület.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bemutatkozott a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- World of Tanks - MMO
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Gitáros topic
- Jövedelem
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Önerő nélkül is. Részletfizetés . Bontatlan 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest