- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #33405 üzenetére
Leszedtem valahogy Agroprom titkat, de nem tudom feltelepiteni, valami hibaval kidob es ugy cirillbetus, nem ertem miert.
Mas : ugy dontottem xFreex hianyaban, hogy megiscsak megosztanam veletek a felkesz Turul modot, mar csak azert is, hogy kiprobalhassatok, valamint hatha tobben kiprobaljak, es lenne az illetoknek uj otlete, vagy barmilyen mas meglatasa, ami popecebbe tenne a modot,mivel remelem, hogy xFreex is elokerul idovel, de ha megse, akkor addig is azok akik jatszanak/jatszottak vele, hatha tudnanak nyujtani nemi segitseget a befejezeshez.
tzs182 amikor van idod, hogy egy oldalt csinalj a modnak, majd szolj, es megbeszeljuk hogy mit irjal ismertetonek.
Addig is kis erdekesseg : [link] , [link] , [link]
Mr_no_Name olvasd vegig az osszefoglalot, legalul van egy rakas Saga59 altal leforditott mod, mindegyik jo.
A legjobb modokbol mondok parat : Spectrum Project ; egy uj mod, amit mar 3ik-szor toltam vegig es uj, Erdo forumtars forditgatja magyarra : Wind of Time ; The Way to Pripyat ; ENOT ; AMK Devolution ; ez utobbi 2 mod hosszas, az elozoek 2-3 nap alatt sima vegigvihetok.Ezek COP modok.Megemlitenem meg a Sohajok volgyet, egy teljesen uj palyat tortenik a cselekmeny.
A ShoC modokbol a Hullocsillag elvezetes, a tobbi felsorolt nem is ismerosnek tunik, de nem tudom mar melyik COP es melyik ShoC es hogy melyikkel jatszodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Objektívek topikja
- Gitáros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- TCL LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 /I5-10310U, 16GB RAM, SSD/ Leírás! Beszámítás! Posta oK!
- ASUS VivoBook S412 14" /i3-8145, 8GB RAM, 250GB SSD/ Beszámítás! Posta ok!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- I7PC(i7-5930k/RX6500XT/16gb ddr4/SSD/hdd)
- XMG Ultra 17 / i9-9900K / GeForce RTX 2080 / 64GB RAM / 1TB SSD & 1TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest