Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz ' Tzs , #33405 üzenetére

Leszedtem valahogy Agroprom titkat, de nem tudom feltelepiteni, valami hibaval kidob es ugy cirillbetus, nem ertem miert.

Mas : ugy dontottem xFreex hianyaban, hogy megiscsak megosztanam veletek a felkesz Turul modot, mar csak azert is, hogy kiprobalhassatok, valamint hatha tobben kiprobaljak, es lenne az illetoknek uj otlete, vagy barmilyen mas meglatasa, ami popecebbe tenne a modot,mivel remelem, hogy xFreex is elokerul idovel, de ha megse, akkor addig is azok akik jatszanak/jatszottak vele, hatha tudnanak nyujtani nemi segitseget a befejezeshez.

tzs182 amikor van idod, hogy egy oldalt csinalj a modnak, majd szolj, es megbeszeljuk hogy mit irjal ismertetonek.

Addig is kis erdekesseg : [link] , [link] , [link]

Mr_no_Name olvasd vegig az osszefoglalot, legalul van egy rakas Saga59 altal leforditott mod, mindegyik jo.
    A legjobb modokbol mondok parat : Spectrum Project ; egy uj mod, amit mar 3ik-szor toltam vegig es uj, Erdo forumtars forditgatja magyarra : Wind of Time ; The Way to Pripyat ; ENOT ; AMK Devolution ; ez utobbi 2 mod hosszas, az elozoek 2-3 nap alatt sima vegigvihetok.Ezek COP modok.Megemlitenem meg a Sohajok volgyet, egy teljesen uj palyat tortenik a cselekmeny.
    A ShoC modokbol a Hullocsillag elvezetes, a tobbi felsorolt nem is ismerosnek tunik, de nem tudom mar melyik COP es melyik ShoC es hogy melyikkel jatszodtam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés