- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield #31320 üzenetére
Igen, sajnos meg itt vagyok, marcius 4-en huzom haza a csikot
A Csernobili Kronikak forditasaval felhagytam, mert keves a szabadidom, es immar gep sincs amin a forditast tesztelhetnem, ugyanis van par apro hiba a jatekban, es azok szovegeit csak ugy lehet ertelmesre irni, ha benne vagy a jatek folyamaban, es teszteled a szoveget hogy egybevagjon a cselekmennyel.Diverzans : rendben, gyujtogesd a logokat, es a konzolrol a Page Up/Down gombokkal lepdeljel, es keszits kepeket.Ha jol emlekszem, akkor a sarga szinuek szkript hibakat jelentenek, azokhoz nem tudunk hozzaszolni, a pirosak altalaban vagy egy felresikerult, azaz nem megfelelo modon lekezelt hangallomanyt jelentenek a jatek szamara, vagy pedig el vannak csuszva a hatizsak kepek, vagy fejlesztesi ikonkepek, a piros hibak kapcsan ez a ket hiba dereng.
A hangokat 2 - de ha nem akarsz allitgatni rajtuk, akkor csak 1 - program hasznalataval siman lehet javitani.
Sajnos az az erzesem, hogy a legtobb hiba sarga betus lesz, azaz hibas szkriptek, ami velemenyem szerint allandoan fut a hatterben, es ezaltal zabalja a memoriat is, valamint esetleg terheli a jatek motorjat is.Sajat velemenyem szerint, pl az az allando amibol szamitja a faradtsagot, azaz hogy mennyit tudsz futni, az is nagyon hatassal van a motorra.Ezt ugy tapasztaltam ki, hogy a Free altal betett kepzodmenyeknek pihentseget is raktam, jo sokat, a pancelok ertekeit is allitgattam, es ugy vettem eszre, hogy emiatt az apro szaggatasok kb 25%-al csokkentek, vagy meg tobb szazalekkal.
Free gozom nincs merre jar, vagy 3 honapig nem valtottunk uzenetet, utanna irtam neki, annak mar 1 honapja, de arra sem valaszolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- Oculus Quest 2 VR szett, 128 GB hibátlan állapot, garanciás
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest