Új hozzászólás Aktív témák

• shield

Topikgazda

válasz shield #31307 üzenetére

Egy kis tanulság:

A régen befejezett Sniper-rel nyomultam még Pripyatban, a 400 zombi kinyírásával foglalkoztam.
    Egyik nap akarom indítani a modot, nagyon lassan jött be a menü, ami pár másod perc után már beugrik (SSD-ről fut) a hang pedig néha ugrott be. Gondoltam egyet, újra telepítettem a hangkártya drivert, láss csodát működik. Nem sokáig tartott az öröm, mert a következő nap ugyanaz.
    Akkor elkezdtem törni a fejemet, és rájöttem mi a baj. Mivel legtöbbször este játszok, így használom a fejhallgatót és így is állítottam le a gépet. De másnap délután akartam játszani így a gép indítása előtt már kihúztam a fejhallgatót és az után indítottam a játékot és ez miatt megint nem töltött be, ugyanaz volt a hiba.
    Konklúzió: ha fejhallgatót használtam, akkor azzal is indítsam újra a modot, vagy még a játék alatt iktassam ki a fejhallgatót, akkor fejes nélkül is indítható a mod.
    Na azért ilyen szívatásra nem gondoltam. Lehet hogy mások is szívtak már a mod indításával és lehet hogy csak ilyen piti dolog lépett fel, amire nem is gondolna az ember.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés