Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Riot Gin

aktív tag

Emberek : totál őszinte leszek.

Június 6-a óta én a call of pripyat-hoz nem nyúltam. Sem a tervezett modom fájlaihoz, sem magához az eredeti fél isteni játék DVD -jéhez.
    Egyszerűen ránézek a call of pripyat-ra és azt mondom : NEM. Persze közben követem moddb-n az eseményeket a játékkal kapcsolatban, de hogy én azzal játszak, modoljak, stb.: NEM.

EGYSZERŰEN NEM TUDOM MIÉRT.

Volt jobb dolgom is, meg volt szabad időm is, de egyszerűen nem. Tudom hol fejeztem be a dolgokat, és minden, de egyenlőre nem folytatom.

És számomra hihetetlen hogy az orosz gamer társadalom egy része amelyik a call of pripyat-al foglalkozik és azt modolja, szinte majden 2 hetente, de hónaponta új fegyver modellek jönnek ki. ( Nem teljesen újat, csak skin, semmi animáció!) , és szinte annyi, de annyi fegyver modell van, amely közül kell válogassak hogy az egyszerűen hihetetlen! Tényleg! Egyszerűen 15 perc alatt találok egy fegyvernek legalább 30 féle -fajta változatát, és az egyik jobb mint a másik!

Eldönthetetlen számomra így melyikkel helyetesítsem ezt-vagy azt a fegyver modellt.

És ami miatt tényleg nem igazán szeretem ezt a dolgot, azaz hogy volt olyan, hogy 1 órán keresztül CSAK MÁSOLGATTAM, JEGYZETTÖMB FÁJLOKAT GUBERÁSZTAM, KERESGÉLTEM, ÁTÍRTAM, KIVÁGTAM-MÁSOLTAM, ÉS UTÁNA TESZT INDÍTÁSNÁL AZ FOGAD HOGY " FATAL ERRPR " , MERT NEM JÓ HELYRE TETTEM EZT VAGY AZT, és mehet előlről az egész.

Megcsinálom amit elhatároztam, jövőre meglesz tutira. Csak legyen is értelme megcsinálni.

( Aki elvesztette a fonalat: Diverzáns mód, oroszul "Diversant Gibrid" , Stalker Call of Pripyat modjai közül, Geonezis egyik változata.

Új hozzászólás Aktív témák