- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Antonius1978 #28307 üzenetére
Az, hogy ismerem a könyveket, erőteljes túlzás. Kettőt ismerek, a többibe belekukkantottam. Már amelyik a címe alapján érdekesnek tűnt, vagy moddal összefüggőnek.Igazából egyet se találtam, ami konkrétan egy mod megfelelője lenne, de ötletek láthatók itt-ott. Van egy Diverzáns című könyv, meg az egyik modban (talán a Spectrum project) a töltőképernyőn idézetek olvvashatók és ott találtam pár idézetet egy Diverzáns című valamiből, ami vagy a mod, vagy a könyv. Abban a Diverzáns egy szívtelen, megcsömörlött gyilkológépként van jellemezve, így gyanítom, a könyvre hivatkozik...
A Secret Trails és a Fotograf modokhoz nem találtam könyvet, viszont a történetek illesztése nagyon egyszerű ennél a két modnál, mert ugyanazok csinálták mindkettőt.
Mondjuk, ha nekem lenne nagy modder csapatom, akkor én is úgy fognék neki, hogy az egymást követő modok kiadjanak egy összefüggő sztorit. Végülis, ha átgondolod, a fotograf lehet egy előzmény. Aztán jön a Secret Trails, ami Sztrelok megérkezése a zónába. Vele párhuzamosan (a végével) fut a CS sztorija.
Utána jön a ShoC. Ezzel párhuzamosan fut a Változás ideje, ami a CS főhősének utóélete, és mintha lenne egy olyan mod, ami Sebhelyes előéletéről szól, bár lehet, hogy ez csak a címe miatt tűnik úgy. Vagy akár Sebhelyes a ShoC (Változás ideje) utáni élete is lehet.Őszinte leszek, minden tiszteletem Dezodoréké, de a Lost Alfa jelen variációja (ami ugye a ShoC alig változtatott története) helyett kerestem volna egy "lyukat" a meglévő modok sztorijaiban és egy illeszkedő történettel töltöttem volna fel az újrarajzolt pályákat.
Ebből a folyamatosságból a CoP kiesik, bár némely CoP modok igyekeznek valahogy beszuszakolódni a sorba, de inkább kevesebb, mint több sikerrel. Azok inkább szakítanak a ShoC vonallal és jóval későbbi időszakban játszódnak, kifejezetten az O-Tudat és az ő bábjaik elleni harcra helyezve a hangsúlyt.
A pályákat meg keresztül-kasul felhasználgatják. A Secret Trails Erdeje benne van a Szövetség Idejében, a NATO "előszoba" meg a Zulu sztorijában is. Ezek ugye eredetileg ShoC modohoz készültek, de CoP modban is szerepelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Dell notebook topic
- Vicces képek
- EAFC 25
- További aktív témák...
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- HP 840 G3 Laptop 14" HD/i5-6Gen/DDR4 16Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- Dell 7390 Slim Laptop 13,3" FHD/i5-8Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/HDMI/BT/USB-C/CAM 6hó Gari
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
- Seagate Enterprise NAS HDD 3TB 7.2K 128MB SATA III 3.5''
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest