Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27758) SaGa59 válasza Dhampir (#27757) üzenetére


SaGa59
őstag

Az lesz a gond, hogy nem mentem tovább fel a lépcsőn, csak a folyosóig és azon végig...

Reggel írtam egy hosszabbat, csak kifutottam az időből, és eldobta.

Ha befejezted a 3 hátizsák feltöltését, akkor vissza kell menni Fáraóhoz.
A hátizsákok kirakása közben kaptál egy üzenetet, ami egy megvilágosult holttesthez vezet, azt is meg kell látogatni, utána valakivel (talán Szakáll) beszélni kell róla a Szkadovszkon. Nem biztos, hogy ez kell a továbblépéshez, de az a gyanum, hogy igen.
Fáraóval megegyeztek, hogy lehallgatókészülékeket kell gyártani. Kardánnal megbeszélheted, mi kell hozzá. 5 NYÁK lap (kettő az Alállomáson, 3 a Szennyvíztisztítóban van) egy forrasztóállomás (Fürge beszerzi), pár kondi (Fáraó adja, ha minen más megvan), tekercsek, ezt asszem Kardán teszi hozzá, mikor elviszed neki a forrasztóállomást. Ott hagyod nála a cuccot, majd elkészülnek a lehallgatók. Vissza Fáraóhoz, odaadod neki, majd ő beépíti valamibe és visszaadja. Ezeket szét kell osztani a hajón (Goblin, Szakáll, Cseh, Faragó, Kalauz, ha jól emlékszem). Vissza Fáraóhoz, kiküld egy pofozkodásba. Aztán vissza, Fáraóhoz, megint elküld egy felderítőhöz, ő elmondja hol van Ahillesz. Irány oda, beszélgettek, lesz egy kis közjáték, kiderül ki az áruló. Indul a leszámolás. 3-4 összecsapás, kergetőzés, amikor az árulónak vége, mehetsz Kalauzhoz, hogy vigyen Janovra. Kisebb meglepi, lövöldözés, nem túl happy end...

Az Antennakomlexumtól akkor tűnnek el a zsoldosok, ha vagy elve kinyírtad Barót, vagy nekik dolgozva megmérgezted és Karim ügyét is elrendezted, akár békésen, akár harciasan. Ha Baró hamarabb jobblétre szenderült, akkor a Karim küldetés elmarad.
Barónak nincs ketyeréje, ami hozzá kötődik, az a méregkeverő kislabor.

[ Szerkesztve ]

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.