- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #26717 üzenetére
Ha nem baj, picitt eroltesd meg az agyad, hogy ne kelljen keresgeljek annyit
majd szetnezek az emlitett helyeken, habar mar Pripjatyban vagyok, esetleg lehet hogy hasznat vennem, de ha vegzek Pripjatyban, akkor lehet folosleges, de legalabb megneznem hogy milyen.Pripjatybol vissza lehet menni Zatonba ??? vagy ha Pripjatyban vegeztunk akkor vege a modnak ? Esetleg visszatoltok egy allast Zatonbol.
Hat ha 12 a sugarzasa, azt ellensulyozni tudod 3 buborekkal, ami nagyjabol 200 ezer, asszem van is annyim, annak ellenere hogy mar vettem 2 buborekot es 1 aranyhalat.
Ha Halhatatlansag a neve, akkor tuti hasznos lesz Pripjatyban, mert amint latom a monolitosok csak Gaussal csaszkalnak, es 1 loves es mar majdnem halott vagy, hiaba van rajtam a Komsomol pancel.Gupi kuldeteset sikerult megcsinaljam, elvittem a cuccat neki, de kulonosebben nem kaptam semmi jutalmat, habar mondtad hogy Smaragdon van valami rejtekhely, jol emlekszem ? azt szovegszinten emlitik ??? mert kuldetes nem kapcsolodik hozza...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Óvodások homokozója
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest