- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Ismét elkezdtem a korábban félbehagyott Dolina Shorohovot.
Most másként indultam el a pályán, a játék elején bemerészkedtem abba a felszínén tűzcsóváktól ölelt nagy üregbe, ahol a lelógó gyökerek mögül nyíló föld alatti járatban zombik támadnak és három sztalker holtteste hever.
Tisztogatás és zabrálás után próbáltam kikászmálódni az üregből, de nem sikerült. Változó helyeken megjelenik időnként az a függönyszerű téranomáliás képződmény, amely Zatonban az Oázis szívénél is ott volt több példányban, de ezen hiába megyek át rajta, kiutat nem lelek.
Hogyan lehet kijutni belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Asus TUF Gaming F15 i5-11400H RTX 3050 16GB RAM 512GB SSD Hibátlan
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 Super , 32GB DDR4 , 512GB NVME
- iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium
- iPhone 13 128Gb fehér (starlight) első tulaj, patika állapot, akku 85%, új kijelzóvédő
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell XPS 13 9343 - i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest