Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
proci985 #2438 üzenetére
Szerintem nagyon baba.
Az arsenalos fegyverek el vannak dugva, tehát nem a boltban várnak, de minden pályára jut belőle elég. A lángszórót meg egy csomó más cuccot még meg sem találtam.Szakállnál alapból csak kötszer van. (ezt én kicsit átalakítottam) Nincs alapból célkereszt, és a környezetedben megjelenő npc-k számát sem jelzi ki. Valamint hiányzik a "zajosság visszajelző", és F 1-4-ig a kötszerek ikonja, de ez ugyanúgy működik.
A legjobb hogy nincs unalmas pillanata a game-nek, szinte folyamatosan résen kell lenni. A monolitosok ott vannak Zatonban és Jupiterben is. Ha egy helyről kiírtod a banditákat a következő alkalommal monolitos lesz ott helyette. Alapból jóval több helyen lehet aludni, asszem talán 18 v. 20. helyen van ágy. A poltergeist nem csak 1-2 helyen kószál, több mutáns van benne, amik egymást is megtámadják. Ísmét vannak cicák, a hosszú kezű zombiszerű valamik, törpök néha kettesével mászkálnak. A poltergeis robban ha lelövöd,de találkoztam már ilyen zombival is. valahogy így Magyarítás nélkül nem próbáltam, de nekem nincs vele komoly problémám, az előző hsz-emben említettektől eltekintve. Úgy tűnik ezt sikerült mostanra megoldanom.
Lényeges hogy semmiféle más mod nem használható hozzá, ha valami nem tetszik, át kell írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- World of Warships
- PlayStation 5
- Star Trek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- További aktív témák...
- ! Akció ! - Klipsch R-120SW Mélynyomó / Subwoofer - 1.5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- ASUS ROG Zephyrus M16
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest