Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?

- 

LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Antonius1978
addikt
válasz

dodopek

üzenetére
						Lehetseges, nezd vegig azokat, amelyeket neked elkuldtem...nekem mar nincs fent az AMK, szoval nem tudom megnezni...de az is lehet, hogy akkor meg errol nem csinaltam kulon mentest, mert nem jarta meg az eszem, mar nem tudom...
Raadasul az osszecsomagolt allomanyt amit neked elkuldtem letoroltem, es most unom a 4shared-en kajtatni...de nezd vegig a menteseim nevet, pl fegyver doksiert, vagy ilyesmi cime kellene legyen ha megis elmentettem, vagy hasonlo...nezd meg mindet, mert nem tudom hogy melyik kuldeteshez tartozik. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
 - Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
 - AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield