- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xFreex
aktív tag
válasz
dodopek #20407 üzenetére
Akkor én ezt nem értem. Nálam úgy volt ahogy kislaki92 leírta (#20404). Utána Pripjaty-ben a moziban összefutottam a stalkival és ő mondta hogy feldobta a doksikat a suli tetejére. Miután azt megszereztem visszamentem Raheedhoz és megkaptam tőle a doksicsomagot. Azt hiszem valami bőrönd volt az ikonja. Ezzel elmentem a mocsárba és kész. Igaz, hogy én vittem egy pda-t is külön. De az más küldihez tartozot és az Egy lövés küldi során szereztem meg.
Nem lehet, hogy beragad a küldi a pda-d ba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- IPhone 16 128GB One függő 2026.06.09.Apple jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független közel 1 év Apple jótállás
- IPhone 14 128GB gyári független hibátlan kiváló akku
- DJI FPV Fly More Combo drón szett extrákkal
- Citroen C3 Picasso 1.4 Benzines, 2011, 156E valós km, sérülésmentes, vadiúj gumi garnitúra, KLÍMÁS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest