Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
janinitez45
üzenetére
Nem azert unom, mert kivulrol fujjom (mondjuk ez a kuldetes reszere nezve igaz), hanem mert mind olyan modokkal jatszodtam idaig 1 kivetelevel, ami a COP palyakon (is) jatszodik. Mar unom

Pedig vannak meg ismeretlen palyak, epp a tegnap szartam el veluk az idot, megneztem hogy RobberBaron milyen palyakat epitett bele a kiegeszitojebe, es rajuk kerestem (parra).
A build 1935-bol vannak asszem, regebb mintha Retisun adott volna hozza hivatkozast.Generatorok,Halott Varos, valamilyen mas Mocsar, stb.Erdekes lenne valami ismeretlen helyen jatszani mar
Amugy meg mind RobberBaron, mind Dezowave szart ra hogy legalabb egy annyit visszairjon, hogy nem erdekli oket a dolog es kopjak le...

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Samsung kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Trollok komolyan
- Flint 2 OFF topik
- Futárcégek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield