- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez mondjuk elég csotri, hogy nem adja oda a többi küldit amíg nem csinálom meg az előzőeket. Most át kell mennem Yantarba két küldi miatt, hogy folytathassam, mert a szakácstól is meg a szerelőtől is olyan küldit vettem fel amihez oda kell átmenni és addig nem lehet megcsinálni a Kordon küldetéseket. Mondjuk dodo oldaláról most már tudom melyik küldi hol van és időrendbe rakom, csak ezt a kettőt szopom meg.
Megöltem az irányítót, arról nem volt szó hogy ott zsoldosok is lesznek négyen. Sikerült azokat is nagy nehezen lekapkodni, erre betámad vagy 10 vadkan. Lőszer elfogyott úgyhogy nagyon nem érte meg lelőni a zsoldosokat. Következő küldetés, öld meg a zsoldosokat.
Azt hittem ugyan azok, de szerencsére nem. Jó hogy vettem 5.56 páncéltörő lőszert, mert kilométerekről leszedtem mind egy kupacba vele. Mikor épp bespawnolta a játék őket egy helyre, csak lőttem és mind meghalt.
Öcsém. Komoly egy mod. Nem egy SGM, elég putri, de jól el lehet vele lenni.Na meg Kardán szakács, meg ilyenek. Kicsit idegen ennyire jellegzetes karaktereket ilyen mértékben átvariálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest