Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez mondjuk elég csotri, hogy nem adja oda a többi küldit amíg nem csinálom meg az előzőeket. Most át kell mennem Yantarba két küldi miatt, hogy folytathassam, mert a szakácstól is meg a szerelőtől is olyan küldit vettem fel amihez oda kell átmenni és addig nem lehet megcsinálni a Kordon küldetéseket. Mondjuk dodo oldaláról most már tudom melyik küldi hol van és időrendbe rakom, csak ezt a kettőt szopom meg.
Megöltem az irányítót, arról nem volt szó hogy ott zsoldosok is lesznek négyen. Sikerült azokat is nagy nehezen lekapkodni, erre betámad vagy 10 vadkan. Lőszer elfogyott úgyhogy nagyon nem érte meg lelőni a zsoldosokat. Következő küldetés, öld meg a zsoldosokat.
Azt hittem ugyan azok, de szerencsére nem. Jó hogy vettem 5.56 páncéltörő lőszert, mert kilométerekről leszedtem mind egy kupacba vele. Mikor épp bespawnolta a játék őket egy helyre, csak lőttem és mind meghalt.
Öcsém. Komoly egy mod. Nem egy SGM, elég putri, de jól el lehet vele lenni.Na meg Kardán szakács, meg ilyenek. Kicsit idegen ennyire jellegzetes karaktereket ilyen mértékben átvariálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Könyvajánló
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco F7
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest