Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Ez mondjuk elég csotri, hogy nem adja oda a többi küldit amíg nem csinálom meg az előzőeket. Most át kell mennem Yantarba két küldi miatt, hogy folytathassam, mert a szakácstól is meg a szerelőtől is olyan küldit vettem fel amihez oda kell átmenni és addig nem lehet megcsinálni a Kordon küldetéseket. Mondjuk dodo oldaláról most már tudom melyik küldi hol van és időrendbe rakom, csak ezt a kettőt szopom meg.

Megöltem az irányítót, arról nem volt szó hogy ott zsoldosok is lesznek négyen. Sikerült azokat is nagy nehezen lekapkodni, erre betámad vagy 10 vadkan. Lőszer elfogyott úgyhogy nagyon nem érte meg lelőni a zsoldosokat. Következő küldetés, öld meg a zsoldosokat. :((( Azt hittem ugyan azok, de szerencsére nem. Jó hogy vettem 5.56 páncéltörő lőszert, mert kilométerekről leszedtem mind egy kupacba vele. Mikor épp bespawnolta a játék őket egy helyre, csak lőttem és mind meghalt. :DDD
    Öcsém. Komoly egy mod. Nem egy SGM, elég putri, de jól el lehet vele lenni.

Na meg Kardán szakács, meg ilyenek. Kicsit idegen ennyire jellegzetes karaktereket ilyen mértékben átvariálni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés