- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pyxystyx
tag
Kipróbáltam az általatok javasolt CPU Control progit, sokat javított a játékélményen.
2 magra engedélyeztem az xrEngine.exe- t, és van ahol a 2 magot is 75% felett használja. (3 maggal sem volt jobb eredmény, ezért maradt 2- n.)
Sokkal simábban fut a játék, már csak néha- néha röccen meg, ha nagyobb szabad tereken mondjuk futva haladok keresztül. Viszont ekkor általában a merevlemezről tölt is be valamit, lehet az okozza a kis megtorpanástMég egyszer köszi mindenkinek a segítséget.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ford topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Call of Duty: Black Ops 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest