Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alienhun79
tag
Amit Hubainak köszönök, ő hívta fel a figyelmem erre a módra, nem tudom, hogy beszélgettetek már róla: http://www.downloadonline.info/dl/4355783/amk_2_0_devolution/
s még kell hozzá egy javító patch amit Aarpók fentebb linkelt. Szerintem Way to Pripyattal simán felér, szép grafikája van, gyorsan tölt (persze tudom ez gép függő) jó az új szál amin fut és mellette meg van a régi is.Komolyan mondom most Skvadoszkban vagyok, a hajó körül és minden hol, háború van, úgy spamolja be mutánsokat, banditákat, s egyéb enemyket mint Győzike a jjáá szót.Nagyon jó a fegyver arsenálja is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Linux kezdőknek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Gumi és felni topik
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ, ÚJSZERŰ GARANCIÁLIS MARANTZ CD 6007 eladó.
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest