- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
"Hogy a fenébe van nektek olyan sok pénzetek?"
Én a S.N.I.P.E.R.-rel játszok, még nem tudom hogy az SGM2.2-ben hogy mennek a dolgok. De....nekem van egy jó stratégiám a pénz szerzéshez, a képződményeket is csak most kezdem gyűjtögetni.
Minden frakcióval jóban vagyok és még a sebesült banditáknak is segítek.
Azt vettem észre hogy a cuccokért többet fizetnek a terepen a banditák, a szabadságosok, a szolgálat, a stalkerek stb.. mint Bagoly. Van olyan amiért kétszer-háromszor többet adnak mint Bagoly. Ezért lehetőleg azokat viszem Bagolynak ami már nem kell senkinek sem. Ezzel még nincs vége a dolognak, figyelem hogy mikor kerülnek összetűzésbe pl. a duty és a banditák. A kotróhajónál a banditák lőtték a banditákat, nem semmi.
Na akkor megint össze lehet szedni a már egyszer eladott cuccokat.Ha esetleg be is segítek hogy senki se maradjon akkor az összes szajré az enyém.
Ezt folyamatosan eljátszom.
Annyi cuccot adok el amiért javíttatok és minden fegyver típusból 2 db-ot megjavítva tartalékolok. Ez már magam szórakoztatására megy pluszba.
Zatonban és Janovban 4 tonna cucc pihen a tatyómban. Ebből nagyon keveset adtam el amit az alfásoktól gyűjtöttem be.
A másik módszerem pedig az alfások hajszolása. Nagyjából tudom már hol szoktak felbukkanni és megtaláltam a gyenge pontjukat.
Nekem ez a stratégiám a pénz szerzésben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest