Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
A fene egye meg, baj van.
Az tortent ugyanis, hogy felvettem ezt a kuldit, hogy keressem meg a radiozavaras forrasat.
A vegenel abbahagytam, mert ha folytatom, akkor Garik elmegy a fenebe, es nem tudom csinalni tovabb a kuldeteseket a Monolitnak.Most hogy vegeztem, folytattam, csak egy gond van, hogy kezdodik a kivonulas, es csak akkor tudok raterni a Vulkan hadmuveletre az ezredesnel.Viszon ha elinditom a Vulkant, a csapat az udvaron van, de en nem tudok kimenni hozzajuk, mert be van zarva az ajto...
Ha elindulunk a helikopterek fele, akkor a Monolitosok lelovik a tarsasagot (ram nem lonek, mert en kozejuk tartozom, mondjuk ha valamelyikbe belelovok, akkor remelem majd bepirosodnak).
A Vulkanos csapatbol a fohos mindig el, de egyedul maradtam vele, remelem ketten is ki tudjuk nyirni a monolitosokat...
De bosszant, hogy nem tudom normalisan sorjaban csinalni a kuldeteseket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drón topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest