Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Befejeztem a sniper sgm 2.2 - öt.Alapjában tetszett.Az hogy 12 - 13 alkalommal crashelt még annyira nem fájt,de a játék futási teljesítménye annál inkább.A legrosszabb pontja jupiter volt itt 1 - 2 helyen kb méterenként megállt töltögetni.A helikopterek agropromnál bugoztak,illetve a teljesített feladatok is bent ragadtak a PDA - ban.Jó volt a realisztika is a leggyengébb bandita úgy meg tudott lőni szinte majd nem elvéreztem ellenben én mikor fejbe találtam (látszott a kicsapódó vér a fejéből) azt nem mondom,hogy táncolt örömében,de zokon se nagyon vette lövöldözött rám tovább.Meg azt sem értettem a sevcsenkós buli után miért lett az összes bandita piros
Máskor is lövöldöztem őket,de ilyen nem fordult elő soha.Nagyon sötét volt a játékban még nappal is éjjel látó kellett,hogy néha lássak valamit.
Kb ennyi a tapasztalatom a játékkal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Máskor is lövöldöztem őket,de ilyen nem fordult elő soha.Nagyon sötét volt a játékban még nappal is éjjel látó kellett,hogy néha lássak valamit.
shield