- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Befejeztem a sniper sgm 2.2 - öt.Alapjában tetszett.Az hogy 12 - 13 alkalommal crashelt még annyira nem fájt,de a játék futási teljesítménye annál inkább.A legrosszabb pontja jupiter volt itt 1 - 2 helyen kb méterenként megállt töltögetni.A helikopterek agropromnál bugoztak,illetve a teljesített feladatok is bent ragadtak a PDA - ban.Jó volt a realisztika is a leggyengébb bandita úgy meg tudott lőni szinte majd nem elvéreztem ellenben én mikor fejbe találtam (látszott a kicsapódó vér a fejéből) azt nem mondom,hogy táncolt örömében,de zokon se nagyon vette lövöldözött rám tovább.Meg azt sem értettem a sevcsenkós buli után miért lett az összes bandita piros
Máskor is lövöldöztem őket,de ilyen nem fordult elő soha.Nagyon sötét volt a játékban még nappal is éjjel látó kellett,hogy néha lássak valamit.
Kb ennyi a tapasztalatom a játékkal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Máskor is lövöldöztem őket,de ilyen nem fordult elő soha.Nagyon sötét volt a játékban még nappal is éjjel látó kellett,hogy néha lássak valamit.
shield