- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
Megmondom őszintén én nem örülök hogy ilyen hosszú lett a játék és ilyen nagy a terület
Kicsit túlzásnak tartom ezt az irányt mostani játékoknál, egy idő után már értelmetlen grindelésnek tűnik a rengeteg rejtett dolog felderítése, meg pálya bejárása. Mintha valami Far Cry-al játszanák, de a zóna meg nem tűnik egyenlőre annyira veszélyesnek(Jó van sok anomália,meg pár mutáns, de npc-ket nem igazán láttam eddig a pályán fel-alá mászkálni, ahogy a COP-ban, eddig 1-2x támadtak meg nyílt téren(4 órám van még csak benne).
Nekem a COP méretű pályarészekkel sem volt bajom, több részre osztva ahogy a COP-ban volt bőven jó lenne ha ez esetleg azt jelentené hogy sokkal jobb gépigénye lenne a játéknak, jobban működne rajta az AI-life stb...bőven elég lett volna
Csak legyen agyonpolírozva és hibátlan...
Az se tetszik hogy kiveszi a kézből az irányítást az átvezetéseknél. Néha már vártam is a quicktime eventeket...
A fő sztoriról:
A fő sztorit egyenlőre nem tudom hova tenni, főhős mosókonyhájában megjelent egy artifact, erre bemegy a zónába hogy feltöltse és eladja hogy abból új lakást vegyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Hardcore café
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Windows 10
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest