Új hozzászólás Aktív témák

• X2N

őstag

Megmondom őszintén én nem örülök hogy ilyen hosszú lett a játék és ilyen nagy a terület :D Kicsit túlzásnak tartom ezt az irányt mostani játékoknál, egy idő után már értelmetlen grindelésnek tűnik a rengeteg rejtett dolog felderítése, meg pálya bejárása. Mintha valami Far Cry-al játszanák, de a zóna meg nem tűnik egyenlőre annyira veszélyesnek(Jó van sok anomália,meg pár mutáns, de npc-ket nem igazán láttam eddig a pályán fel-alá mászkálni, ahogy a COP-ban, eddig 1-2x támadtak meg nyílt téren(4 órám van még csak benne).

Nekem a COP méretű pályarészekkel sem volt bajom, több részre osztva ahogy a COP-ban volt bőven jó lenne ha ez esetleg azt jelentené hogy sokkal jobb gépigénye lenne a játéknak, jobban működne rajta az AI-life stb...bőven elég lett volna :) Csak legyen agyonpolírozva és hibátlan...

Az se tetszik hogy kiveszi a kézből az irányítást az átvezetéseknél. Néha már vártam is a quicktime eventeket... :O

A fő sztoriról:
    A fő sztorit egyenlőre nem tudom hova tenni, főhős mosókonyhájában megjelent egy artifact, erre bemegy a zónába hogy feltöltse és eladja hogy abból új lakást vegyen...:W

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés