- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz
bugizozi #1129 üzenetére
Igen ki volt de ugyan úgy nézett ki mint amit az első hsz-be mutattam, tehát nem láttam minden oldalát. Ahogy kibontottam adtam is a gyerek kezébe, az meg fordította az elsőket. Eszembe nem jutott volna hogy alaposabban megnézzem
Most hogy meg vannak a hibásak, a narancsot kék alkoholossal átszíneztem, a kékre meg fehér címkézővel vágtam egy kockát és hasonló narancs filccel igazítottam hozzá. Egész jó lett, legalábbis funkcionalitását tekintve. Most már mehet a "rendes" játék és gyakorlás. Köszönöm a segítségeiteket.
-
Rivaul
addikt
Meg van a hiba. Az egyik sárga oldal kék kéne hogy legyen. Ahol meg sárga kéne hogy legyen ott kék van. Szétkaptam a kockát és összeraktam újra. Csak azt nem tudom hogy kerülhette el ez a figyelmemet mikor kibontottam
-
Rivaul
addikt
válasz
bugizozi #1124 üzenetére
Köszönöm. Ez lett volna a következő kérdésem. bár itthoni nincs ahol hamarabb és egyszerűbben le tudnám bonyolítani? Néztem a rubikstudio oldalán az eredeti kocka 2300ft.
Gyorsak kitekertem a sárgát hogy ezen a kockán is látható legyen. Ahol a fehér van ott hiányzik és a bal szélen a két kék között a sárga másik oldalán van a hiányzó
-
Rivaul
addikt
Köszönöm szépen urak. Sejtettem hogy nem lesz jó. Nem matricás hanem festett a kocka úgyhogy biztos nem a gyerek volt. Nézek akkor hozzá matricát.
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Látom ugyan hogy kihalt a topic de azért egy próbát teszek hátha kószál erre valaki.
Van egy utánzat kockám. Lányomnak vettem mert nagyon megtetszett neki és érdeklik az ilyesmik (8éves). Persze egyáltalán nem tudja kirakni de legalább elvan vele. Az a bajom hogy sztem minden oldal egységes volt amikor kibontottam a kockát de most valami gebasz van. Az egyik narancs kockának mind a két színezett oldala narancsAz az egyetlen ilyen. Ugyan a kockát még én sem de egy oldal színt azt ki tudok rakni. Minden oldal megvan kivéve a narancs, azt emiatt a "csúszás" miatt nem tudom kirakni. Jól sejtem hogy valami nem stimmel? Ilyen magic cube retek...
Szemléltetésnek átszíneztem egy netes képen lévőt hogy lehessen érteni miről is van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest