- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Látom ugyan hogy kihalt a topic de azért egy próbát teszek hátha kószál erre valaki.
Van egy utánzat kockám. Lányomnak vettem mert nagyon megtetszett neki és érdeklik az ilyesmik (8éves). Persze egyáltalán nem tudja kirakni de legalább elvan vele. Az a bajom hogy sztem minden oldal egységes volt amikor kibontottam a kockát de most valami gebasz van. Az egyik narancs kockának mind a két színezett oldala narancsAz az egyetlen ilyen. Ugyan a kockát még én sem de egy oldal színt azt ki tudok rakni. Minden oldal megvan kivéve a narancs, azt emiatt a "csúszás" miatt nem tudom kirakni. Jól sejtem hogy valami nem stimmel? Ilyen magic cube retek...
Szemléltetésnek átszíneztem egy netes képen lévőt hogy lehessen érteni miről is van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Politikai mémek
- Vicces képek
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest