Hirdetés
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Wow, még mindig wow. Akkor tényleg rutint kell szereznem leginkább, mert egyelőre a bebiflázott algok és a logikusan megnézett dolgokat csinálom, mint egy okosan betanított majom.
Akkor a forgatásokat megszokni kell első korban sok száz/ezer kirakással, plusz a kockámat bejáratni majd kiderül mennyi alkalom alatt.@Balázs: utolsó bekezdésedre reagálva annyit tudok csak mondani, hogy KÖSZÖNÖM
Nagyon amatőr módon rakom, mint az kiderült eddig is gondolom, de elég fura volt még nekem is, hogy ott volt az üres sarok, ő meg csak pörgette, mint a bolond, amennyi idő alatt én is megcsinálom fele ennyi idő alatt. A fehér oldal úgy érzem, hogy nem igényel algokat, hanem gyakorlatot, legalábbis én ezt érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest