Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolts.hu
őstag
up
-
tolts.hu
őstag
up
-
tolts.hu
őstag
Rendvédelmi tagozat a legújabb felirat az egyenruhán?

-
tolts.hu
őstag

-
tolts.hu
őstag
válasz
Viki-1414
üzenetére
Nagy vonalakban.
Valaki tudna mesélni az alapkiképzésről? 2005-ben 4hetes volt. 2hét bent lakás, 2hét úgy hogy hazamehetsz.Mennyit kell futni? A felvételin és az éves felmérőn 2km-ert terepen (tehát hegyoldalban, nem futópályán).
Az alapkiképzésen rengeteget futottunk, minden reggel 5.30-kor 2km. Volt olyan is hogy TV kör, az 4km. Illetve elfutni a János hegyi kilátóhoz 10km. Rengeteg sorakozó van, alakizás, fekvőtámasz stb. Fegyverekkel való ismerkedés, lövészet, tanóra is van egy kevés, a 4.hét után vizsga ezekből.milyen erőnlét szükséges? Ha nem akarod végigszenvedni a kiképzést, jó erőnlét kell.
Pszichológiai teszt milyen? Egész délelőttös tesztek, kb.sztem 1000oldalnyi.
Miket kérdeznek utána elbeszélgetésen? Ha jó lett a teszt, nem sokat kérdezősködnek, ha nem akkor sokat, plussz rajzoltatnak stb.
-
tolts.hu
őstag
Mik vannak!
Mikor még én jártam 2005-től, nem lehetett üdítőt, kaját a padra rakni, mondván hogy ez nem büfé.

-
tolts.hu
őstag
Hello, én már lassan 10 éve felvételiztem akkoriben ezek voltak:
- állj rá a 2km-es távra futás terén, jó lenne terepen, mert ott sem egyenes pályán kell futni, hanem az Rendőrtiszti (ma NKE) területén (12ker. Farkasvölgyi út) hegyoldalban, illetve az alapkiképzésen is rengeteg futás lesz, terepen is, tehát nem árt ha szokod.
-pszicho: egy délelőttnyi tesztre számíts + elbeszélgetésre. Érkezz kipihenten, esetleg vigyél red bullt, limonádét, csokit stb.
-bűnügyi szak, csak leírom mire számíts, hogy ne érjen csalódás:
a tanulmányaid nagy részét jogi tantárgyak fogják kitenni, utána pedig ha végeztél, valószínű hogy bűnügyi osztályon vizsgáló leszel, ami főként papírmunka, rengeteg akta, kihallgatás, stb. -
tolts.hu
őstag
Vasárnap tisztavatás. Most már mindenkit egyszerre avatnak? (katonákat, rendőröket, stb.?)
-
tolts.hu
őstag
UP
a Ludovikát úgy látom átadták! -
tolts.hu
őstag
válasz
mocsanisi
üzenetére
Készülj fel minden eshetőségre, volt olyan évfolyamtársam aki hiába volt kiváló tanuló, kiváló sportoló, megfelelt a pszichológián is, de csak szemműtét után vették fel, amikor másodszorra jelentkezett. Én is kétszer jelentkeztem, igaz nekem a tanulmányi eredményeimmel voltak gondok.. Volt olyan szakasztársam aki ötször jelentkezett mire felvették. A kitartás / elszántság végül meghozza gyümölcsét.

-
tolts.hu
őstag
válasz
mocsanisi
üzenetére
-Fizikai: nem túl magas a léc, és szerintem siralmas hogy a mai fiatalok ezt döntő többségében képtelenek hozni.. Nesze neked katonaság eltörlése.
-EÜ: 57/2009. (X. 30.) IRM–ÖM–PTNM együttes rendelet
az egyes rendvédelmi szervek hivatásos állományú tagjai egészségi, pszichikai és fizikai alkalmasságáról, közalkalmazottai és köztisztviselői munkaköri egészségi alkalmasságáról, a szolgálat-, illetve keresőképtelenség megállapításáról, valamint az egészségügyi alapellátásról [link]-Érdemes megcsináltatni a lyukas fogat.
-
tolts.hu
őstag
UP neki 2012-re!
-
tolts.hu
őstag
valaki azóta?
-
tolts.hu
őstag
up
-
tolts.hu
őstag
fel
-
tolts.hu
őstag
Várok mindenkit, aki ide
-járt,
-jár,
-járni fog,
-járni szándékozik.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest