Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gerner1
- Kempingezés és sátrazás
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Szerintem nem a felújítása volt az RTCW, legalábbis nem 100%-ban. Talán csak maga a Wolfenstein vár az ami közös, meg a történelmi háttér. Igazából a Wolf3D történetét nem tudom, bár játszottam vele, de az RTCW sztem teljesen más. Ha jól emlékszem az eredetiben csak a kastélyt kellett szintről szintre átjárni, csak emberi ellenfelek voltak és a végén személyesen a Führert kellett legyakni. Az RTCW-ben pedig a nácik szokásos világuralmi törekvéseit kellett letörni, amit egy 1000 éves germán harcos feltámasztásával akartak elérni. Közben nem csak a teljes náci haderőt kellett leamortizálni hanem egy kisebb zombi sereget is, nem beszélve 1-2 náci fejlesztésről (Super Soldat....:) )
Ha jól tudom a főhős személye megmaradt. Tehát kicsivel több volt egy egyszerű remake-nél.
Kíváncsian várom az RTCW2-őt, mert az előző résznek valami hihetetlen feelingje volt anno. Lehet újra elő is veszem :D
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest