Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Szeretném segítségeteket kérni.
A barátnőm szüleinél szeretném megosztani a hálozatot, az internetet Wifin amihez szükség lenne egy megfelelő ruter, amivel a másik szobában is lehet fogni a jelet.
1Mbit a net, valami Invitel féle.Ez nem sima UTP kábel szerintem... gondolom ti tudjátok mit kellene hozzá vásárolni.
Ehhez kellene valami megfelelő RUTER egységet nézni.
Az internet náluk úgy működik hogy be kell írni egy felhasználó nevet és egy jelszót és majd kapcsolodás gombra kattintva bejön az internet.
Ennek ellenére meglehet oldani hogy meglehessen osztani az internetet?
Valami olcsóbb RUTERT tudnátok ajánlani?[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz Intruder2k5 #22951 üzenetére
Köszönöm.
Valami fogadó egységet is tudnál nekem mutatni megfelelő értékben. Jó lenne ha olyan 10 ezer forintba beleférne a kettő.
Akkor ezt a rutert belehet állítani hogy megfelelően betudj tárcsázni az internetre?
Nem okoz neki problémát?(#22953) Intruder2k5 Igen. Az asztali PC-be nincs Wifi, csak telefonokba, meg a laptopba.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok. Van egy telefonos adsl internetünk a barátnöm szüleinél amit úgy tudunk csak használni hogy betárcsázol elötte felhasználó és jelszóval. A gondom az hogy ezt megszeretném osztani egy tplink1043n ruterral wifin. Csak a hálozat jön be. Maga a betárcsázás nem. Vagyis internetet nem tudom megosztani. Ötletetek van?
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
-
ÁdiBá
veterán
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok. Van egy TPLink WRD4900 ruterem, a problémám az hogy az elmúlt időszakban, napokban megállás nélkül dobálja az internetet, hol Wifi-n hol helyi hálózaton, szakadozik.
Azt hittem a modem készülékem meghalt, be is jelentettem a UPC-nál a hibát akik vissza írtak hogy ők semmilyen gondot nem látnak a modemmel kapcsolatban. Még szakadozást se.
Innentől kezdve gyanús lett a ruter.
Tudnátok tanácsot adni hogyan tudom 100% biztosra le ellenőrizni hogy a ruter rossz?!Ilyenem van.
Ha tönkre ment nagyot csalódnék, garanciális még a termék.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz Intruder2k5 #25195 üzenetére
Nyúzom nyúzom, de nem hajlandó a modem elszállni, tehát, ha direktbe a modem egységbe van csatlakoztatva az UTP kábel, akkor semmi gond.
Sajnos gondolom beállítás probléma nem lehet hiszen eddig ment.
Akkor ez garancia?ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Vissza vittük párommal a rutert a hardverkerbe. T-PLink WRD4900 egységet, ott azt mondták többen hozták vissza az miatt, hogy a szolgáltató valamit frissített vagy módosított a hálózatban, és ez az egység, ruter, nem képes magát felfrissíteni hozzá.
Ez tényleg lehetséges?
Én néztem pedig a ruterhoz frissítést de 2013-nál frissebb nem volt sehol.
Mindenesetre azt mondták 1 hét múlva elvihetem, ha úgy se lesz jó, cserélik azonnal.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz Gubek-Einste #25253 üzenetére
UPC Magyarország Kft, modem egy régi Cisco készülék még nem Wifi-s, jelenleg most igényeltem meg tőlük egy Wifis készüléket de nem szívesen használnám úgy, ruter úgy érzem lényegesen jobb lehet a Wifi-ben mint a gyári UPC modem készülék.
Én kábeles internetet használok közvetlenül havi több terrabyte adatot mozgatva, 240Mb internet kapcsolat aktív, erre (Kiskunlacháza) ez a legnagyobb csak sajnos.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Gondoltam közlöm veletek, hogy alakult a garanciázásom a TP-Link WRD4900 ruter egységemmel kapcsolatban.Vissza vittem garanciába a terméket mert megállás nélkül dobálta a Wifi és a LAN internetet egy időben.
Kikötöttem, modem segítségével egy pillanatig se volt vele gond, végig tudtam letölteni 29,3MB/s és 2,2Mb/s fel, ennyi erre felé a maximum internet amit tud biztosítani a szolgáltató.Hardverkerben mondták többet visszahozták a készüléket mert ez a tipus nem tud magától valami frissítést feltelepíteni, 1 hét múlva lehet jönni érte.
Most jelenleg azóta, hogy hazahoztam egy hét telt el.
Semmi gond vele, egyszer nem dobta el az internetet, abban biztos vagyok hogy teljesen más firemware található rajta mert ránéztem és nem ez volt gyárilag.
De mióta a hardverker frissítette nekem profi szinten dolgozik a házban 4-5 wifi készülékre + asztali LAN gépre is.Úgy hogy frissítéssel megcsinálták.
Ami még érdekes, hogy mikor szórakozott megnéztem a gyártó oldalán és ott nem írtak hozzá új frissítést, semmi újat.
Honnan szedte rá a hardverker, az jó kérdés.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok. Van egy WDR4900 TPLINK ruterem, található rajta két USB foglalat, arra gondoltam hogy beledugok egy Pendrive eszközt amire rámásolok egy AVI-XVID vagy valamilyen filmet, azt hogyan tudom megosztani a felhasználó többi részére, mondjuk Wifi-n, hogy azt a földszinten a Wifi-s tévé lejátszva.
Eddig nem tudtam megoldani...ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz Gubek-Einste #25518 üzenetére
Ez pontosan mit takar?!
Teljesen át kellene telepíteni a Rutert, és vagy jó lesz az internet vagy nem?!
Akkor végül is mire használható a rajta található USB portok?ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz Intruder2k5 #25524 üzenetére
Köszönöm
Odáig eljutottam a SAMBA verzióval, hogy a számítógéphez hozza csatlakoztattam ezt a meghajtót amiben van a film, ami ugye a Ruterbe van csatlakoztatva.
A gondom hogy a TV nem tudom mire kell állítanom a készülék egy LG-42LB650V
Ehhez a típushoz belehet valahogy állítani valamelyiket?Vagy inkább ne is próbálkozzak vele.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok,
Van egy TP-Link 1043 ruter.
Egy intivitel bejelentkezős internetünk van családomnak Tökölön, viszont nem tudom hol találom azt a beállítást a ruterben ami automatikusan betárcsázik és megossza a számítógépre az internetet.
Felhasználó nevet és jelszót kell megadnom, csak azután lesz internetem.
Ilyen beállítás is van a Ruterekben?ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
-
ÁdiBá
veterán
Nem tudok belépni az adminba mert nem tudom milyen jelszót állitottunk be annak idején azt valahogy kilehet lőni?
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Beállítottam a rutert, ahogy írtátok, tök jól működött, de megint azt csinálja mint az előtt gondol egyet nincs internet, és 651 hibakódot ír folyamatosan, se wifi se wlan, létezik hogy meghalt a ruter?
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok,
Van egy TP-Link WDR4900 asom,
a kérdésem csak annyi hogy 500 as netem van. UPC500 FiberPower, viszont általában mindig ilyen 260-300 körüli értéket mérek, létezik, hogy a ruter nem tudja kábelen keresztül ezt a teljesitményt?
Úgy 4 éves készülékről van szó, eddig még nem volt semmi gondom vele.ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy felmerült bennem az a dolog, hogy csak ruterrel töltök le és fel. (torrentet)
Érdeklődnék, hogy milyen ruter szükséges hozzá, és nem tudna valaki segiteni csont nullárol ennek beállitásával kapcsolatban?!
Jelenleg egy ilyet használok.:
Firmware Version:
3.14.7 Build 130424 Rel.72646n
Hardware Version:
WDR4900 v1 00000000 T-PLinkRuter nem tudom képes-e rá...
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
-
ÁdiBá
veterán
válasz Gubek-Einste #35620 üzenetére
Ezt hogy érted?! Lényegében, én csont hülye vagyok hozzá.
1 külső vinyót rákötnék az USB-re és úgy tudnék tölteni, torrentezni?
Nyilván gondolom az 500 as netet nem birná kihasználni, vagy igen?
Sokat olvastam, hogy gond van a feltöltéssel is, sokaknál semmit nem töltött fel.ÁdiBá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs