Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
perfegor17
senior tag
Sziasztok olyan problémám lenne hogy vettem egy tp-link tl-wr841nd router és egy fél napja bénázok vele mert nem megy a net se wifin-se lan kábelen.A leírás szerint csináltam mindent a jelszó és a felhasználó név be van írva az internethez de sehogy se jó.THX a helpet.
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #9752 üzenetére
Sajna semmit mert be se tudok lépni.
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #9754 üzenetére
Tudom próbáltam de nem jön be semmi az ip-re kábelesen meg nem tudom melyikbe kéne bedugni a gépet mert egyikbe se csinál semmit.
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #9756 üzenetére
Ja ezeket vágom de a 192.168.1.1-re nem jön be semmi nem tudom mi lehet vele van hátul egy gomb valami qss vagy nem tudom mi a neve az nem csinál semmit vagy csak én nem veszem észre na mind1 a lényeg annyi hogy a szervíz menübe nem lehet belépni sehogy se kábellel se wifin.Még annyit ide hogy ha 2 sárgába vagyis nem a wlanba dugom a netet hanem pl az 1-esbe és a gépet a 2-esbe akkor van net de nem mindig.
[ Szerkesztve ]
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #9758 üzenetére
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #9761 üzenetére
ok de hogy sry én nem értek ehhez le tudod írni hogy csináljam?
-
perfegor17
senior tag
segítség vettem egy tp-link routert és kb 1 hete szenvedek a beállításán szar invitel internettel.Bedugom a netet a wan-ba ami le van írva kitöltöm a felhaszn. nevet.+jelszót rámegyek hogy connect és nem connectel fel.Ha nem a wan-ba dugom hanem egy sima lan portba akkor meg felmegy de csatlakozó ikon-t kell neki csinálni csak így a telefon nem megy fel+ még kábelesen fel se lehet csatlakozni rá.2x sikerült felmenni rá akkor pedi olyan lassú volt a net hogy le se lehetett mérni.
-
perfegor17
senior tag
válasz Hollywoodity #9832 üzenetére
Nekem is ilyenem van.
-
perfegor17
senior tag
válasz Hollywoodity #9834 üzenetére
nem de nekem inviteles netem van néha felmegy de akkor olyan lassú a net hogy használhatatlan.
-
perfegor17
senior tag
válasz Hollywoodity #9844 üzenetére
nyugi én is és így is szar ha törlöd a kapcsolatot néha felmegy rá de olyan lassú a net hogy megőszülsz.
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #9871 üzenetére
Ha a netet az 1-esbe dugom be a gépet kábelesen a 2-esbe és a noti pedig wifin van akkor megy de csak ha csatlakozok a routerre és még az invitelnek a csatlakozó ikonjával még rácsatizok na így megy a net ha valakinek ilyen problémája van akkor írjon rám.
-
perfegor17
senior tag
sziasztok rátettem az openwrt nevű fw-t egy tp-link L-WR841nd-re és nem tudok belépni ip cím szerint a web felületbe leszedtem egy putty nevű progit amiben be kellett írni a jelszót az meg is volt utána írták hogy be lehet lépni de semmi.Ha valaki ért ehhez pls help xD
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #9943 üzenetére
rendben
-
perfegor17
senior tag
Nem lehet valahogy visszarakni az eredetit mert ezzel a progival nem megy fel rá csak annyit ír hogy inaktive.
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #9947 üzenetére
nem megy fel most csak a gép van bedugva rámegyek hogy open tölt és inaktive.
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #9949 üzenetére
ja az alapból azon volt a jelszót sikerült megadni aztán a leírásban az volt hogy router újraindítás meg volt ás azóta ilyen.
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #9951 üzenetére
ez eddig meg is volt pont ezt olvastam én is így csináltam és nem megy fel ledob inaktív hibával.
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #9953 üzenetére
hogy tudom beállítani a statikus ip-t?
-
perfegor17
senior tag
na sikerült megcsinálni beírtam és ezeket adta ki.Nincs közte hogy lehet feltölteni a web-es felületet?
root@(none):/# ps
PID USER VSZ STAT COMMAND
1 root 1612 S {preinit} /bin/sh /etc/preinit
2 root 0 SW [kthreadd]
3 root 0 SW [ksoftirqd/0]
5 root 0 SW [kworker/u:0]
6 root 0 SW< [khelper]
7 root 0 SW [kworker/u:1]
49 root 0 SW [sync_supers]
51 root 0 SW [bdi-default]
53 root 0 SW< [kblockd]
83 root 0 SW [kswapd0]
131 root 0 SW [fsnotify_mark]
159 root 0 SW< [ath79-spi]
170 root 0 SW [mtdblock0]
175 root 0 SW [mtdblock1]
180 root 0 SW [mtdblock2]
185 root 0 SW [mtdblock3]
190 root 0 SW [mtdblock4]
195 root 0 SW [mtdblock5]
238 root 0 SW [kworker/0:1]
369 root 804 S /sbin/hotplug2 --set-worker /lib/hotplug2/worker_for
396 root 0 SW [kworker/0:2]
443 root 1492 S telnetd -l /bin/login.sh
445 root 1484 S lock /tmp/.failsafe
446 root 1496 S ash --login
496 root 0 SWN [jffs2_gcd_mtd3]
498 root 0 SW [flush-mtd-unmap]
524 root 0 SW [kworker/0:0]
525 root 1496 S /bin/ash --login
535 root 1492 R ps -
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #9957 üzenetére
És kicserélni mire lehetne csak a gyári fw menne rá vagy van más ilyesmi mert a gyárin adsl-en nagyon lassú a net.
-
perfegor17
senior tag
Na erre a parancsra ezt írta ki ( opkg_conf_load: Could not create lock file /var/lock/opkg.lock: No such file or directory.)
-
perfegor17
senior tag
ver.7.2
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #9962 üzenetére
leszedtem a dd-wrt-t de hogy kell ezt feltenni?
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #9964 üzenetére
root@(none):/# cd/tmp
/bin/ash: cd/tmp: not found
root@(none):/# wget http://www.dd-wrt.com/routerdb/de/download/TP-Link/WR841ND/7
.0/factory-to-ddwrt.bin/3849
wget: bad address 'www.dd-wrt.com' -
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #9966 üzenetére
rá van csak nekem invitelem van és a routerbe nem tudom beírni a felhasználó nevet meg a jelszót hogy fel tudjon menni.
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #9968 üzenetére
most próbáltam úgy ahogy le van írva és kapcsolódási hibát ír ki.pedig a gép össze van kötve a géppel de nem hoz be semmi rá kapcsolódási hiba és számol vissza hogy újrakapcsolódás.
-
perfegor17
senior tag
válasz perfegor17 #9969 üzenetére
ja és putty ban csak telnettel tudok belépni ssh-val nem.
-
perfegor17
senior tag
az van hogy semmilyen parancsot nem fogad most olvasom hogy az ssh-nak futnia kell de az putty-ban sem fut.azért nem jó ez se.
-
perfegor17
senior tag
most már lehet jó lenne de hogy kell a fileszervert indítani mert azt írja hogy nem található a gép ip-t azt kiírta a progi.
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #9974 üzenetére
na majd holnap próbálkozok már nincs türelmem hozzá.
-
perfegor17
senior tag
Na megint itt vagyok és segítség kellene akkor hogy a gyári fw-t vissza tudjam tenni.
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #9996 üzenetére
ja de nincs se web-je meg csak telnettel megy bele.
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #9998 üzenetére
de az azt írja hogy nincs SSH hozzáférés vagy mi.
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #10000 üzenetére
tudsz csinálni egy képet a progiról hogy nálad hogy nézz ki beállítva mert nálam ezt írja wget: can't connect to remote host (192.168.1.2): Connection refused
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #10002 üzenetére
nálam szerintem az ip-vel gond hogy mondtad fix ip-t hogy kell beállítani?
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #10004 üzenetére
ÁÁÁ örök hálám sikerült feltenni már csak a netet kéne valahogy belőni mert azt írja hogy kapcsolat bontva.pppoe-re állítva név jelszó beírva és nem csatlakozik mit kell még állítani?
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #10006 üzenetére
Nem tudom ha úgy hagyom ahogy a router állítja be sehogy sincs net.Ha átteszem pppoe-ra és kitöltöm a nevet meg a jelszót akkor connecting type -ra azt írja hogy tiltva és nem tudom mit kéne csinálni.
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #10008 üzenetére
invitel.
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #10010 üzenetére
Nekem most a dd-wrt van fent vagy mi a neve.
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #10012 üzenetére
Jaja néha felcsatlakozik de nagyon lassú a net annyira hogy még a speedteszt sem megy le.
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #10014 üzenetére
Pont ilyen modemem van de van még vagy 5 fajta megpróbálom azokkal.Van egy ilyen is.
-
perfegor17
senior tag
válasz perfegor17 #10015 üzenetére
modem kicserélve és tökéletesen megy thx a segítséget.
-
perfegor17
senior tag
Sziasztok nálam most olyan probléma van hogy van egy tp-link wr841nd-s routerem.DD-wrt van rajta és néha nincs net.Inviteles internetem van a router be van állítva fel is csatlakozik de a gépen nincs internet kapcsolat a hálózat és megosztási központban úgy mutatja hogy a router és az internet között van a hiba de a modem megy rendesen és a router nélkül egyből fel is megy a netre.Ezt a hibát csak sokszori router restart és modem resi után tudom kiiktatni ami kb 5 vagy 6 router resiből és egy modem újraindításból áll engem ez zavar.Gondoltam hátha tudtok valami megoldást.
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #10124 üzenetére
Nekem most már nem előző problémánál írtad hogy cseréljem le és most egy Huawei smartmax mt880a van fent.
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #10126 üzenetére
Firmware: DD-WRT v24-sp2 (11/21/10) std
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #10128 üzenetére
igen az.
j
a és olyan kérdésem lenne hogyha a routerben átírom a wifi jelszavát akkor win7-ben hol tudom megadni az új jelszót?[ Szerkesztve ]
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #10131 üzenetére
Hogy lehet a net jelszót átírni windows-ban ha megváltoztatom routerben?
-
perfegor17
senior tag
válasz Intruder2k5 #10133 üzenetére
ÁÁ igazad van rosszul írtam le a wpa2-es jelszóra gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest