- Fórumok
- Hálózat, szolgáltatók
- Router gondok
- (kiemelt téma)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2016-04-10 12:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
roti86
őstag
-
4Grider
félisten
-
SzaSza0909
csendes tag
-
Multibit
nagyúr
-
Multibit
nagyúr
-
Angel2014
addikt
-
mezis
félisten
-
StLui
veterán
-
MadMancs
veterán
-
seger
addikt
-
seger
addikt
-
milan07
tag
De mitől ülnék fordítva a lovon? Nem állítottam semmit sem, csak kérdezek.
Ok. Akkor leírom még egyszer, hogy mit szeretnék. Az a problémám, hogy a szolgáltatóm minden héten új ip címet ad, vagy akkor is, ha kikapcsolom a routert és visszakapcsolom. Ilyenkor kijelentkeztet mindenhonnan az új ip miatt. Leírtam a problémámat, ti írtatok rá javaslatot, amit egyébként köszönök szépen! Megcsináltam mindent, úgy ahogy leírtátok, a routeren is beállítottam mindent. Mégsem működik. Vagyis működött 2 hétig. Akkor itt ez most kinek a hibája, ki ül fordítva a lovon?
-
milan07
tag
-
Sly189
senior tag
-
Multibit
nagyúr
-
milan07
tag
-
milan07
tag
-
milan07
tag
Átnéztem a tenda ac10 és a telekomos Sagemcom F@st 5655v2 beállításait, ahol megtaláltam a DynDNS funkciót. A tendánál nem, de oda nem is kell semmit sem beírnom, mivel az AP-ben van rákötve a telekomosra, ugye?
Szóval a hostname az megvan, a noip-n van egy hostname-m, és azt másoltam be. Username az nincs a noip regisztrációm alatt, de létre lehet hoznom, és akkor azt másoljam be, + a noip felhasználóm belépési jelszavát?Még lenne egy kérdésem. Arra gondoltam, hogy a tenda firmware-t updatelem. Az online update szerint a legújabb verzióm van. "Current Firmware Version:V02.03.01.108_multi"
Rákerestem, és elvileg ez a legújabb. https://www.tendacn.com/download/detail-4208.html
Ugyanolyan felirat van a routeremen, mint a képen. Viszont ezt is írja az oldalon "Hardwere Version: V3.0". A chatgpt szerint a V3 és a V3.0 nem ugyanaz. Szóval gondoltam rákérdezek, mielőtt telepítem ezt. Nem akarom tönkretenni a routert.
Egyébként a jelenlegi verzió alatt is azt írja a letöltési oldalon, hogy V3.0 https://www.tendacn.com/in/download/detail-3917.html .A telekomos router firmware-t nem lehet updatelni, vagy csak én nem találom?
-
Essejó
veterán
-
milan07
tag
Működik. Azt szerettem volna, hogy ne változzon meg az ip címem, és nem változott meg. Vagy legalábbis eddig jó. A routert többször is kikapcsoltam, és ugyanaz az ip cím (előtte minden kikapcsoláskor új ip címet adott). De majd meglátjuk, hogy pénteken is ugyanaz marad-e az ip cím.
"Valamelyik beállításnál hozzárendeltem múltkor a legutóbbi email címemet."
Bocs, nem emailt akartam írni, hanem ip-t... Valamiért állandóan emailt írok ip helyett.A beállítás, amiről írtál, azt hogyan végezzem? Azt hiszem Sagemcom F@st 5655v2 telekomos routerem van, és tenda ac 10-routerem, ami rá van kötve AP-ben, mert gyenge volt a jel...
-
milan07
tag
-
Grg
tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
pilu85
őstag
-
Essejó
veterán
-
gerisz23
őstag
-
BFGX
csendes tag
-
Sracz66
csendes tag
-
szimcsi
senior tag
-
szimcsi
senior tag
-
szimcsi
senior tag
-
szimcsi
senior tag
-
kona005
senior tag
-
Metacska
aktív tag
-
petymek
senior tag
és Mezis:
Sikerült a routert működésre bírni néhányszor. Így menni kellene a dolognak, alapból is tudná.
Viszont belefutok folyamatosan abba, onnantól kezdve, hogy a DHCP-t tiltottam, nem kapcsolódott a router böngészőhöz a PC-n, vagy többször ugyanez volt, miután a WDS Bride-t beállítottam. Ilyenkor a router menüjébe belépni nem tudok, de működik, van Net a PC-n addig, amíg mobilon a Hotspotot ki/be kapcsolom, vagy PC ki/be kapcs.
DD-WRT-ből rakhatom a beta verziót, amiről screent linkeltél? -
petymek
senior tag
-
frank04
tag
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
nxrthesavage
újonc
-
Brekkk
őstag
-
Soma01
veterán
-
Bl@tty
tag
Vagyis küldjük vissza a sunyiba?

Akciósan 7,5 ezerért vettük kuponozva, lehet nem kapnánk helyette újat és ennyiért meg nem lenne alternatíva nagyon.Ma megpróbálták amúgy a TP-Link tápjával (azonos kimeneti tulajdonságú szerencsére) és azzal elsőre működött. Nem tudom, hogy a hosszabb áramtalanítás miatt (ideiglenesen működött a TP-Link helyette), vagy stabilabb táp miatt, de megy. Legközelebb, ha megyek hozzájuk, "szimulálok" egy áramszünetet és meglátjuk. (Hacsak addig nem lesz megint "valós teszt" vihar miatt.
)
Aztán ha ezzel stabil, akkor nem biztos, hogy megérné a macera vele, a fent leírtak miatt. Inkább kapna egy új tápot, hogy a TP-Link is működhessen AP-ként.Minden esetre köszönöm a választ!

-
SzTomiszka
csendes tag
-
SzTomiszka
csendes tag
Nagyon köszönöm, megpróbálom.
És a Port triggering ilyen elven nem lenne jobb nekem? Elvileg azzal nem kellene külön IP címekre nyitnom.Lényegében az adott játék így adta meg a hivatalos oldalon, hogy mik legyenek neki nyitottak:
Call of Duty: Warzone - PC
TCP: 3074, 27014-27050
UDP: 3074, 3478, 4379-4380, 27000-27031, 27036
https://portforward.com/call-of-duty-warzone/Csak ugye nem tudom mindet beállítani mert az XBOX-nál már be lett állítva pár azonos port. Viszont ha Triggeringben belövöm mindet, akkor az működne?
-
SzTomiszka
csendes tag
Akkor valahogy így kellene megcsinálom, hogyha nekem például az a lényeg hogy a 80as port legyen nyitva mind a 3 eszközön ?
External port: 80 IP:192.168.0.164 Internal port: 80
External port: 81 IP:192.168.0.165 Internal port: 80
External port: 82 IP:192.168.0.166 Internal port: 80Még egy olyan kérdésem lenne ezen kívül, hogy az Port triggering mennyiben különbözik ettől? Azzal is meglehetne ezt oldani?
Ezekhez a dolgokhoz nem értek annyira sajnos. Előre is köszönöm. -
SzTomiszka
csendes tag
-
ViiiiktorOC
senior tag
-
ViiiiktorOC
senior tag
-
ViiiiktorOC
senior tag
Szia!
Köszi a segítséget, amatőr vagyok hálózati beállításoknal.
Asus alól én szedtem ki a jelszót.
Akkor wpa2re állítom át majd .
Wps tiltást azt hol látom, hol tudom megcsinálni?#40400: mezis
Ezt letöltöttem, ez mutatja is a csatornákat a cégnél. Otthon is megnézem majd . A másik amit próbáltam nem mutat semmit. Winuen meg kifagyott a program.Ugye csak azt nem értem hogy most az új telefonnal mért lett ilyen gondom. Mert eddig semmi probléma nem volt.
Telefon még máshol működik normálisan. Majd húsvétkor máshol még jobban megnézem .Este írok majd még.
Köszönöm
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Ezt beraktam korábban. Imgur linkjeim nem nyílnak meg? Most mondta ezt nekem egy másik tag.
-
martin.p
tag
Igen, ez (volt) számomra megtévesztő. (Ez pedig már offtopic ezentúl, mert nem router gond.)
Azt pedig honnan fogom tudni, hogy mondjuk egy TP-LINK AX20 / AX23 / AX50 tudja-e majd az 1000 Mbit/s sebességet?
Nyilván, valószínűleg tudni fogja, csak ha biztosra akarok menni legközelebb, akkor hogyan tudok ennek utánanézni?
szerk.: Közben látom krealon válaszát is, köszi! Akkor gondolom érdemes bújni a teszteket, vásárlás előtt.
-
Highground
aktív tag
Először is köszönöm a segítséget!
Megpróbáltam valahogy úgy a hogy a képen van de nem sikerált. Az "AP" módot nem tudom hogy hol kellene beállítani, ilyet nem is találtam. A Huawei routeren sikerült beállítani, hogy 100 és 200 között osszon IP cjmeket, a fő IP címhez nem nyúltam, gondolom az mindegy, hogy 100 vagy 1. Mármint, hogy 192.168.100 vagy 192.168.1
Kikapcsoltam a xiaomi routeren a DHCP-t, de nem engedi a LAN IP címet átírni 100.2-re.
Ezt írja ki
Mindig visszaugrik a 192.168.31.1-re
Így néz ki jelenleg a xiaomi router.
És így a Huawei
Ha a xiaomiban át próbálom állítani DHCP módból static IP módba akkor meg meg kellene adnom neki a jövő hetet is
Tuti, hogy én vagyok a hülye ezekhez a hálózati dolgokhoz, de úgy érzem itt valami káosz van a beállításokban
-
fatpingvin
addikt
-
mezis
félisten
-
mezis
félisten
-
Aby_2014
aktív tag
-
törölt tag
Már mindent próbáltam.
A hivatalos fórumon ezt a választ kaptam:
I downgraded to:
Firmware: DD-WRT v3.0-r39101 std (03/07/19)
And work fine.Also, I downgraded to:
Firmware: DD-WRT v3.0-r39144 std (03/11/19)Also work fine.
Only, the DLNA server not work, yes in gui dd-wrt but not in my smartv.
I reset to default values (hard reset), configured all again, and now, yes, all work fine.
Még ezt kipróbálom , ha nem lesz jó akkor nem birkózok vele tovább.
-
törölt tag

Ha enable -re teszem , akkor sem működnek ! Lap frissítés után vagy elnavigálva más menübe majd vissza ugyanúgy disable. De miért is ne disable maradna ha nem tudok enable állásba menteni , hogy az maradjon!
Közben a hivatalos DDWRT fórumon is feltettem a kérdést és az írják nem egyedi az eset. Egyes eszközöknél ugyanúgy előjön ez a hiba.
-
törölt tag
-
törölt tag
Szerintem te nem érted a lényeget!!
Persze ,hogy tiltva van! Erről beszélek,hogy nem tudom bekapcsolni , mert a lenti gombok nem működnek!
Ha nem tudom elmenteni aktív állásban , akkor inaktív marad!
Érted már mi a bajom?
A lemez az most lényegtelen , most ezt dugtam rá a pendrive helyett kipróbálás céljából.
-
törölt tag
Már írtam azt hiszem korábban.
Usb fülön engedélyezem , fel is csatolha magát! Lárom a lemez adatait!
A nas fülön nem tudok semmit sem csinalni!
A gombok közül egyik sem csinál semmit.
Néhányan szenvednek ettől (google szerint) más tipusokkal is , ott a frissítés a megoldás.
Itt nincs frissebb. Bármit teszek fel, mind ilyen.Szerintem a kódban van a hiba.
Explorer is a gomb nyomásra azt írja hiba az oldalon.
Google val keresve , más is panaszkodik arra ,hogy a konzol hibát ír a kódra.Egyébként ennek mi köze az ssl-hez??
Nem https-el használom, hanem sima http kapcsolattal! -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
A pendrive-ot azt nekem is kezeli.
A táp bírja ,mivel open alatt megy rendesen.De egyébként már próbáltam nagyobb 4A táppal és pont ugyanez van.
Szóval ha a gyáriban és DD-ben nem megy ,de Open-ben igen, akkor az megnyugtató ,hogy nem hardveres inkompatibilitás van. Csak sajna a google sem akarja megmondani hol a hiba.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Hálózat, szolgáltatók
- Router gondok
- (kiemelt téma)
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- BMW topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestbuy játékok
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z790 i9 13900KF 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB be quiet DARK BASE 701 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB be quiet! Pure Base 500 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10900KF 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung T7 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4690, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legalábbis a T-nél így van .
jelenleg wanportba van bedugva a tápfeladótól a kábel.De újrakonfigurálhatom lan portosra
de most rákérdeztem, hogy mi a rák lett vele, mert ez ilyen formában tuti nem működhetett neki... annyira imádom az ilyeneket...

így már ok
Gubek-Einste