- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
Hú, hát a csapattársak/ellenfelek "minősége" tényleg nagyon ingadozó, hogy finoman fogalmazzak...
Azért az számomra még mindig érthetetlen, hogy Gold/Plat szintű játékosok (itt mozgok, bár leginkább Gold teteje, random társakkal szinte lehetetlen már a Plat) miért nem képesek pl. kezdéskor a kapuban maradni, miért kell egyből boostért rohanni, vagy a legelöl lévő játékos miért nem megy a labdára, hanem inkább áll egy helyben vagy tolat hátra...Innentől kezdve a többi dolgon már meg sem lepődök, főleg, amikor olyan elit pro az ellenfél egyik játékosa, hogy mellette senki nem tud labdába rúgni.
Mondjuk egy ideje el is engedtem a dolgot, úgy sikerül a Competitive, ahogy, felesleges ezen is idegeskednem.
Persze nekem se megy mindig jól a játék, de próbálok a csapat hasznára lenni, aztán ha nagyon nem megy, akkor nem is erőltetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Autós topik
- Trollok komolyan
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Highguard
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 gb Mélylila - Hibátlan állapot!
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest