- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
Hú, hát a csapattársak/ellenfelek "minősége" tényleg nagyon ingadozó, hogy finoman fogalmazzak...
Azért az számomra még mindig érthetetlen, hogy Gold/Plat szintű játékosok (itt mozgok, bár leginkább Gold teteje, random társakkal szinte lehetetlen már a Plat) miért nem képesek pl. kezdéskor a kapuban maradni, miért kell egyből boostért rohanni, vagy a legelöl lévő játékos miért nem megy a labdára, hanem inkább áll egy helyben vagy tolat hátra...Innentől kezdve a többi dolgon már meg sem lepődök, főleg, amikor olyan elit pro az ellenfél egyik játékosa, hogy mellette senki nem tud labdába rúgni.
Mondjuk egy ideje el is engedtem a dolgot, úgy sikerül a Competitive, ahogy, felesleges ezen is idegeskednem.
Persze nekem se megy mindig jól a játék, de próbálok a csapat hasznára lenni, aztán ha nagyon nem megy, akkor nem is erőltetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- LEGO klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest