Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
válasz
Undoroid #2034 üzenetére
Ha már Sodom, 1990 környékén, középiskolában kezdtem hallgatni, a kedvencem a Persecution Mania album, arról is a Christ Passion és a nagy darálás miatt a The Conqueror.
Persze ne felejtsük a Cradle of Filth Sodomy & Lust feldolgozását sem, Dani visít mint a leszúrt disznó
-
aphra2
senior tag
válasz
Undoroid #2034 üzenetére
Meytal Cohen jól nyomja
,.. mint ahogy Lux Drummerette is a magassarkúban.
-
rétisün
veterán
válasz
Undoroid #2020 üzenetére
azt gondolom tudod, hogy az első pár lemezükön még értelmes szöveg sem volt, csak hörgött
legalábbis egy régebbi hammer interjúban ezt mondta, meg hogy tök vicces volt, amikor a koncerten a rajongók mégis énekelték(?) a szövegetaztán persze lehet, hogy kamu az egész.....
-
Undoroid
őstag
válasz
Undoroid #2015 üzenetére
Ma egy szintén régebbi, de annál "zúzósabb" albummal készültem:
Ez is ronggyá hallgatódott...
...az évek folyamán!
A tracklist hibás! A második felvétel (ez a nagy kedvenc erről az albumról) címe helyesen Body Bag!
* * *
stranger28 &
kovy29 : Tudom, hogy szokatlan hangja van az énekesnek, de Nekem tetszett!
* * *
Nagyon jó!
Köszi a linket!
Egy sokkal régebbi albumukat rendszeresen csócsálom még most is. A szövegvilága miatt inkább csak EZT a dalt linkelem be az albumból!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest