Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
-
Kephamos
addikt
-
hszilard666
veterán
Dehogyis! Csak poénkodtam! Általában megkérem hogy igazolja le az 1-2 órás késéseimet de azt is csak azért teszi meg mert nagy haverságban vagyok vele
A másik témához csak annyit hogy az egyik haverom is metálos, el kezdjük üvöltetni a Furor Divinust szünetben és lehurrognak hogy mi ez a szar. A kortásIm sajnos house-t halgatnak, attól én meg fülrákot kapok[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz hszilard666 #5653 üzenetére
Jó neked, én mindkét középsulis osztályfőnökömet utáltam.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Rimuru
veterán
válasz Bjørgersson #5654 üzenetére
Középiskolás osztályfőnököm volt az egyik legjobb mint tanár és mint ember is. Természetesen metálos.
Vigyázat, csalok!
-
Bjørgersson
félisten
Jól van, be is kaphatja mindenki...
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
Izé, ez jó e. Embryo
-
föccer
nagyúr
válasz Bjørgersson #5659 üzenetére
Egész jó lehetne, csak nekem nagyon nem jön be ez a hörgő zörgő "ének"
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
canniball
nagyúr
Monte Pittman "Before the Mourning Son" (OFFICIAL VIDEO)
A hangja mondjuk nem hörgésen szocializálódott füleknek való, de szvsz azért nem is rossz, a kezei viszont igen jól járnak.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
föccer
nagyúr
válasz canniball #5661 üzenetére
Egy kis Metallica, egy kis Type-o-Negative. Érdekes párosítás, de fogyasztható. Nem sokszor, nem hosszú távon, de azért fogyasztható. Erősen rétegzene.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Bjørgersson
félisten
válasz canniball #5661 üzenetére
Nagyon finoman fejezted ki magad.
-
canniball
nagyúr
A ToN-t nem ismerem, de a korai Metallica-t én is határozottan kihallom néhány számában...de ez cseppet sem zavar, sőt lehet emiatt tetszik.
De rétegzenének nem érzem, szvsz sokkal könnyebben befogadható mint mondjuk egy Napalm Death.cappa72!
Szívesen, örülök hogy tetszik; akkor itt egy másik:
Monte Pittman "Delusions of Grandeur" (OFFICIAL VIDEO)kovy29!
Látom rájöttél kire gondoltam. Neked ha már úgyis szóba került itt van a
NAPALM DEATH - Smash A Single Digit (OFFICIAL VIDEO)https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
föccer
nagyúr
válasz canniball #5665 üzenetére
Jó, persze, napalm death, cannibals corps, brutal trouth meg ilyenek csak agysejt irtásra használható, bár arra legalább igen hatékonyan.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Este chatelek egy kislánnyal fb.n. (19 éves, nem vagyok pedofill, nem akarok tőle semmit ). Kérdezi, mint csinálok. Mondom P.Mobilt hallgatok. Erre : Az meg mi? Hínnye, mondom komoly bajok vannak kérem szépen. Gyorsan link a Mobilizmoról, az bemelegítésnek jó lesz. Hamar kiderült, hogy az István a Királyról csak annyit tud, hogy "Az valami rockoporera nem?"
Azt még elhiszem (ha meg nem is értem), hogy valaki nem hallgatott még életében Mobilt, de hogy sosem hallotta még a nevét sem??? Lehet valami kínai telefongyártónak gondolta elsőre?
Na de aztr, hogy az István a Királyról lövése legyen, azért az már döbbenetes.
Szóval link kikeres, elküld neki. Azóta is ezt hallgatom.
üdv, föccer
-
canniball
nagyúr
-
nagyúr
válasz canniball #5671 üzenetére
hja
Annak idején csóró iskolásokként 3-an dobtuk össze a bakelitre a pénzt. Jajj de dögösen szólt!
Valami akai lemezjátszó, gyémánt tű, s30-as (tán orosz?) hangfal, és persze a biztonsági másolathoz Aiwa r450 és f220 deck. kinek épp mi volt.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
föccer
nagyúr
válasz blasko92 #5674 üzenetére
Nem feltétlen kell felpofozni. Ha valaki nem szeretni ezt a stílust, az nem baj, nem vagyunk egyformák. Azt gondolom, hogy inkább általános műveltség hiányába sorolnám. Ez a része szomorított el. Azért az István a Király nem csak a rockról szól.
üdv, föccer
-
Milestone2
nagyúr
válasz cappa72 #5672 üzenetére
De a többség -tisztelet a kivételnek- azt sem tudja miről beszélsz...a mai MP3, FLAC (meg ki tudja mi most a legjobb) világban...lemezjátszó? bakelit? 33-as? deck? bár nálam még nyomógombos felvevős kismagnó volt...
Egyébként meg mivel csak most "találkozom" Veled először, köszönet Nékked minden leírásodért amikből kurva sokat tudtam tanulni és hasznosítani!
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
-
nagyúr
válasz Milestone2 #5676 üzenetére
azért azt hozzátenném, hogy én a magnós világban nőttem fel, és akkor lássak kazettát, amikor a hátam közepét meg CD-t is. a bakelithez mondjuk több érzelmi szál fűz - de csak érzelmi.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz canniball #5665 üzenetére
Jaj, hát köszönöm szépen, hogy külön gondoltál rám!
-
Ellia
addikt
Kazettához: ! Valahol még meg van a lejátszóm, lehet vagy majdnem 20 éves tuti működik.
Am, ha már itt tartunk ki mivel került a rock/metal világába? Én Scooter-el és ez nem vicc (nyár végén voltam koncerten is ami marhajó volt, a legtöbb számukat, mint a Fire-t a mai napig rendesen hangszerekkel eltolják nem csak a sampler hülyül valamit), majd jöttek ezek a divatos deszkás/punkosabb zenék (Sum41, Good Charlote, Blink 182) majd megint egy éles váltás és Cradle of Flith, Immortal, Satyricon, Children of Bodom. Aztán idővel elkezdtem puhulni, eleinte melodic death (leginkább In Flames meg Dark Tranquility) majd jöttek a folk metálok és így tovább. Mára minden evő lettem, lehet az pop(az értelmes, nem a tucituci és nem hiphop), indie folk vagy éppen komolyzene. Természetesen még mindig a rock és metal körökben mozgok leginkább, de az acélbetétes is már csak a polc alatt...
Amúgy első rock koncertem az Ossian 20. szülinapos volt a Pecsában, valahol még a dvd-én is látszódok
természetesen csillió meg trilló zenekart kihagytam akiket hallgattam akikre örömmel tekintek vissza
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hát, valamikor 1984-ben hallottam először a Powerslave lemezről egy számot egy walkman-en.
Ott dőlt el... utána jött a Slayer ami még nagyon meghatározó volt.
Előtte Hair, P. Mobil, HBB, Beatrice.Hja igen, a ceruza és a CC (compact casette) közötti link...
Hát fárasztó egy tevékenység volt, az biztos.@(#5676) Milestone2
Örülök, hogy tudtad hasznosítani amiker írogattamB.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
-
Bjørgersson
félisten
2008 tavaszan, nyolcadik vegen kezdtem Children Of Bodomot hallgatni, majd nyaron jott Arch Enemy, Amon Amarth, osszel, telen Noumena, In Flames, Dark Tranquillity.
Azota mar nagyon ritkan hallgatom oket, fejbol megy a melodeath.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz Bjørgersson #5686 üzenetére
Puff bele C.O.B.-vel kezdted? Semmi rock, speed előtte?
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Milestone2 #5687 üzenetére
Elotte az akkoriban divatos Linkin Park, System Of A Down, Slipknot trio ment, de hamar meguntam.
-
Ellia
addikt
-
Kephamos
addikt
Scooterről pár évvel ezelőtti fesztivál jut eszembe: A lakossági technón 10 ezer ember, a Mastodonon, ami korunk egyik legigényesebb könnyűzenéje, alig szállingózott 800-1000 ember. Félre nem érts, nincs bajom a Scooterrel, mert amit csinálnak azt jól csinálják, de mégiscsak egy tingli-tangli bulizene.
-
Ellia
addikt
válasz Kephamos #5690 üzenetére
Ez mindig is így lesz valószínűleg, már csak azért mert Scooter be tud vonzani szinte bárkit (az adidas susogós nadrágos tróger gyerektől (tapasztalat!) jó pár metál arcot is), míg a Mastodon be van skatulyázva a "rock"-ba, így már helyből elég erős hátrányból indul. Mindegy, azért így is megvan nekik a táboruk.
Amúgy nekem hasonló érzésem volt egy Jamie Winchester és Hrutka Róbert koncertnél anno. Győzött a rádió rágógumi pop/rock ellenük...
Ha már Scooter akkor egy kis off topic: Szőnyeg!
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
'91-92 körül a Nirvana. Amikor ment az MTV-n a klipjük. Smells Like Teen Spirit, majd a Come As You Are és a Lithium. Ott hallottam őket először. (amikor ott ültem a tv előtt, és vártam, hogy adják már azt a nirvanat )
-
nagyúr
81-82 körül - Deep Purple, Rainbow, Black Sabbath, progresszív vonalon King Crimson, Yes és a többiek.
(#5679) deicide: olyan típus vagy, aki szereti a fizikai terméket kézbe venni, borítót lapozgatni, etc.?
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Ellia
addikt
Jó olvasni, ki mivel kezdet Néha kicsit - túl a negyed évszázadon is, "fiatalnak" érzem magam. Sebaj, azért Én még ismerem a nagy "öregeket"
[ Szerkesztve ]
-
Rimuru
veterán
válasz Bjørgersson #5686 üzenetére
Nekem talán hatodiktól volt ez a csengőhangom (azóta is ezt a verziót szeretem jobban). Azt viszont nem tudom elmesélni mikor és hol kezdődött. Pl a Slipknot Rammstein az elejétől ott van ezeket mai napig szívesen hallgatom, de azért inkább a lágyabb punkosabb zenéket hallgattam volt ott Dope, Rob Zombie, Ignite, meg sok minden. Utána inkább hard, heavy, power, stb. Pár éve egyre durvábbakat hallgatok. Mára eljutottam oda hogy szinte mindent meghallgatok bizonyos kereteken belül. Amúgy meg jelenleg a doom/death zenék a kedvenceim.
Ennek a válogatása még mindig folyik, de az a baj hogy annyira nem sok mindent dobok ki szívesen (most 125GB-nál járok).
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
Bjørgersson
félisten
Jaj, a Touch Like Angel Of Death volt erről a kedvencem az intro miatt.
-
Bjørgersson
félisten
-
deicide
veterán
-
nagyúr
ha valakin hozzám hasonlóan erőt vett az elmebeteg hangulat:
Devin Townsend - Juulara maximális hatás érdekében a klipet érdemes teljes képernyőn nézni, nem feltétlen evés közben
(#5698) deicide: világos a minőségi kérdés mondjuk megoldható FLAC-okkal (vagy ott a Tidal), de persze az újabb drága eszközt jelent a láncban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest