Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poki79
tag
Szia!
Lehet kicsit későn válaszolok, de nekem még most jött meg a készülék, szintén BW-VC1. Eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve. Nekünk kis lakásunk van, sok zeg-zuggal, de könnyen vette az akadályokat. Ágy alá, konvektor alá, szekrény alá simán megy, ahova befér. Amit nem szeret a lábtörlők és szőnyegek sarkai, de ezeket kikerüli és más irányból megy fel rá. A küszöb mászást íves profillal oldottam meg, ha két kerékkel arra merőlegesen hajt fel, akkor átmegy rajta, egyébként kicsit elakad, de küzd és mindig megoldja. Szoftver frissítés szinte minden héten volt eddig (pár nappal ezelőtt volt egy, most láttam megint van már), ez nagyon pozitív számomra. A tesztekben leírt minden funkció igaz, kizárás, virtuális fal nagyon jól működnek. Számunkra a sok szőnyeg miatt ez jó választás (kis szőnyegeket jobb felszedni, de padlószőnyegre tökéletes), a felmosás annyira nem vonz, talán ha lesz csak felmosó robot, akkor abba benne vagyok, de csak nagyobb lakásba, 49 nm-re ez is bőven sok. Én csak ajánlani tudom.
A kikapcsolás csak akkor működik, ha nincs dokkolón. Nekem megtalálta a dokkolót, ha arrébb tolta indulást követően is. A mozgás és felderítés logikus. Ha viccelni akarod, bemegy valahova és rácsukod az ajtót. Kicsit ilyenkor megzavarodik, mintha értetlenkedne, de ez csak bemagyarázás
-
ITI-san
tag
Szia! Lett változás a Blitzwolf porszívóban. Szoftveresen tényleg jobb lett? Arról hallottam hogy voltak vannak remélhetőleg kezdeti bukdácsolásai.
Beválnt, szépen takarít, nem akad? Stb..A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
monchichi20
aktív tag
Szia.
Nekem 3x kellet nekik esni újra hogy normálisan letérképezze a lakás 2 szobát.
Az enyém tiszta karc neki ment mindig a ventilátornak meg a székemnek és egy szer a küszöbnek tolatott mert azt hitte az a dokkolója.
Szóval vannak apró hibái, de sajnos a mostani az elég nagy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest