- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
tannoyfan
tag
válasz
_Dumber_ #836 üzenetére
Szükségtelen többet mennie, de nagyjából most, hogy lassan nő a fű, ki is maxolja. Heti 5 nap alatt nem maradnak szigetek, egységes és szép a fű. Igen, direkt 2x3 órát lőttem be neki, azzal játszottam, hogy menjen csak minden másnap, de az nem jött be az akkori hektikus időjárás miatt. Nekem két zónám van 50/50 leosztásban, így mindig délelőtt az egyik, délután a másik van soron. Amikor előhívom kést takarítani hétvégén, akkor fordul a sorrend.
-
válasz
_Dumber_ #836 üzenetére
Azt még nem árt tudni, hogy Worx esetén viszonylag szabadon "konfigurálhatod" magadnak a dolgot. A modellek sok esetben annyiban térnek csak el, hogy más méretű tápot és akkut adnak hozzájuk (pl. az M700 és az M1000 megegyezik, annyi az eltérés, hogy az M1000-nek nagyobb a tápja). A táp alatt mezei 20V-os DC tápot kell érteni, a szokásos kocka, 2db kábellel (úgy képzeld el, mint a laptopok tápját pl.), a dokk felé egy kéteres kábel megy. Gyakorlatilag bármivel helyettesíthető, akár egy Mean Well-t is be lehet fogni. Nyilván ez esetben a dokk felé menő csatlakozóját át kell szerelni. Az akku meg Worx rendszerakku, többféle méretben kapható a gépeikhez.
Szóval ha veszel egy M700-ast, és akasztasz rá egy 3A-s tápot, akkor máris meg tudod felezni a töltési időt (nagyobbat nem mernék, az M1000-hez ekkora tápot adnak).
Nem mondom hogy így kell csinálni, főleg hogy garis kérdéseket is felvet a tápcsere dolog, de azért itt hagyom mint infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- Xbox Series X|S
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- iPhone topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest