Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem azt mondja az összes áruházra, hogy "kevesebb mint 3", ami persze lehet nulla is
Viszont pár hete is akartam venni valamit, amiből tényleg nulla volt, akkor nem is listázta nekem az áruházakat. De hívd fel őket... Vagy már megtetted, és ők mondták? Akkor csak várni kell gondolom. 2 hete még több darabot is láttam a budakalászi obiban. Meg én úgy értettem a fentieket, hogy végre forgalmazzák, tavaly egyáltalán nem volt, csak Bécsben legközelebb. Ha meg tényleg ki van fogyva, akkor az azt jelenti talán, hogy viszik, és maradni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Suzuki topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- World of Warships
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont pár hete is akartam venni valamit, amiből tényleg nulla volt, akkor nem is listázta nekem az áruházakat. De hívd fel őket... Vagy már megtetted, és ők mondták? Akkor csak várni kell gondolom. 2 hete még több darabot is láttam a budakalászi obiban. Meg én úgy értettem a fentieket, hogy végre forgalmazzák, tavaly egyáltalán nem volt, csak Bécsben legközelebb. Ha meg tényleg ki van fogyva, akkor az azt jelenti talán, hogy viszik, és maradni fog.