Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
wik_406
tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Nekem akkor csinalt ilyet (hogy elvetette a dokkolot), amikor rajtahagytam a maradek kablet szepen feltekerve. Most kb 5-5m van pluszban talan, 90 fokban elhuzva a dokkolotol a fal fele, azota nem volt gondom ezzel.
Egy kanyarban akadt el neha hazafele menet, oda szortam meg foldet, azota rendben volt, illetve amikor kicsit magasan volt a drot (nem volt megfeszitve rendesen), akkor akadt el benne az elso kerek.
En ugy tapasztaltam, ha par napig nem indul el valamiert (pl eso), akkor kikapcsol, es ilyenkor nem fog elindulni a megadott idoben.
Wik
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Adventi kalendáriumok
- Fujifilm X
- iPhone topik
- Suzuki topik
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi