- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ehhez annyit azért hozzátennék, hogy maga a technika, és azon belül is az olcsón előállítható tömegtermékek szolgáltatásai fejlődnek annyira gyorsan, hogy egyszerűen értelmetlen, de minimum piaci öngyilkosság lenne nem beépíteni azokat az egyre alacsonyabb árfekvésű készülékekbe.
Nekem már megvolt az akkoriban istenkirálynak tartott Roomba robotporszívóm, amelyik teljesen a belső algoritmusai alapján, szenzorok adatai nélkül mászkált (egyébként meglepően hatékonyan), és arról cikkeztek, hogy 6-8 év még az a lidar, amit bele tudnak és bele érdemes építeni egy ilyen gépbe. Három év múlva pontosan a Roomba árának a harmadáért vettem meg egy Xiaomi lidaros robotporszívót, amelyik a nevétől eltekintve minden paraméterében messze felülmúlta a Roombát.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motoros topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest